Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Luftkjøler & kjøleenhet

8 stk produkter
Viser 8 av 8 produkter

Med en luftkjøler kan du senke temperaturen i rommet du befinner deg i. Du trenger ikke å kaste bort energi på å senke temperaturen i alle rom. En luftkjøler er bærbar og kan flyttes fra ett rom til et annet. Skal familien dra til hytta i løpet av sommeren? Det kan bli varmt en varm sommerdag. Ta med deg luftkjøleren til hytta. En luftkjøler krever ingen fast elektrisk installasjon. Du plugger rett og slett inn kjøleaggregatets stikkontakt i nærmeste stikkontakt. Sammenlignet med en AC-enhet har en luftkjøler flere fordeler. En luftkjøler bruker mindre energi og er mer fleksibel. I tillegg blir investeringen betydelig lavere.

Luftkjøler for et mer behagelig klima hjemme

Hvordan fungerer en luftkjøler?

De viktigste komponentene er en vifte og en vanntank. Tanken fylles med kaldt vann og noen ganger med noen isbiter. Viften suger inn omgivende varm luft til aggregatet. Der kjøles luften ned og sendes ut til rommet der luftkjøleren er plassert. Sammenlignet med en takvifte har en luftkjøler fordelen av at luftfuktigheten i rommet øker. Hastigheten på utblåsningen kan justeres på forskjellige nivåer. Du kan også styre retningen på luftstrømmen. Enten har den fast retning eller du lar den svinge.

Hva skjer med en luftkjøler om vinteren?

Om vinteren trenger du sannsynligvis ikke å kjøle ned luften. Siden en luftkjøler er bærbar og fleksibel, kan du bare stille den inn i et skap. Men luften i en bolig blir ofte tørr om vinteren. Da kan du bruke luftkjøleren for å få bedre luftfuktighet om vinteren. Hos oss på Trademax kan du kjøpe flere modeller av luftkjølere og kjøleaggregater.

Er en luftkjøler miljøvennlig?

En luftkjøler forbedrer innendørsklimaet uten å bruke annet kjølemiddel enn vanlig springvann. Den hjelper også med å rense luften, forutsatt at luftkjøleren har innebygde filtre. Ikke helt uviktig da inneklimaet kan inneholde partikler, bakterier og virus. En luftkjøler bruker ikke mye elektrisk energi.