Portabel AC

4 stk produkter
1380748(5).jpg

Med hjelp av en portabel luftkondisjonering bestemmer du rett temperatur i hjemmet ditt. Ettersom du enkelt kan flytte den, kan du plassere den hvor du vil. Om det er på kontoret, gjesterommet eller soverommet spiller ingen rolle. Den fungerer like bra overalt. Hos Trademax finner du mange ulike modeller med forskjellige funksjoner. Velkommen til å utforske vårt sortiment!

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan fungerer en portabel AC?

En flyttbar ac er lett og enkel å bruke. Du kobler bare inn stikkontakten i et vanlig vegguttak og henger ut røret gjennom vinduet, dette kommer an på modell. En portabel luftkondisjonering tar deretter ut varmen gjennom røret og blåser inn luften i det valgte rommet.

Hvor stor AC trenger jeg?

Hvilken type AC du trenger kommer an på hvor stort rom du vil avkjøle. Er det en stor plass kan man trenge en mer kraftfull modell med en kjølekapasitet på 3,5 kW, den kan kjøle plasser opptil 35 kvadratmeter. En liten portabel AC med en kjøleeffekt på 2,6 kW passer rom mellom 11-20 kvadratmeter.

Kan jeg ha portabel AC i alle rom?

Så klart kan du det! Det er det som er så bra med en portabel AC, at du kan flytte rundt den etter behov. Du kan ha den i leiligheten din for å skape en behagelig temperatur eller plassere den på sommerhytta for å avkjøle en varm sommerdag. Uansett om det er varmt, kaldt eller fuktig plasserer du din AC der du trenger.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager