Luftavfukter

4 stk produkter
1420079(1).jpg

En luftavfukter hjelper til med å holde en lang luftfuktighet i hjemmet ditt. Hos Trademax kan du bla blant avfuktere som er effektive og enkle. Velg mellom forskjellige størrelser der du kan kjøpe små avfuktere, men også store. Du finner luftavfuktere fra velkjente varemerker, som Wood´s og Eeese. Bestill din nye avfukter allerede i dag!

Vanlige spørsmål og svar

Hvorfor trenger jeg en luftavfukter?

Om du har plasser i huset ditt der det er høy luftfuktighet, for eksempel på badet, vaskerommet, kjelleren eller på loftet, kan det være bra å kjøpe en avfukter. På denne måten blir du kvitt fuktighet og unngår problemer med midd, mugg og skaper et bedre inneklima.

Hvordan fungerer en avfukter?

Forskjellige luftluftfuktere er tilpasset etter ulike plasser. Det de har til felles er at de suger opp den fukten som oppstår og blåser ut tørr luft. På denne måten holder du luften på et sunt nivå.

Hvordan velger jeg rett avfukter?

Du trenger å vite hvor stor plass som trengs å avfuktes. I tillegg må du også vite fuktmengden og temperaturen i rommet du skal fukte. Noen avfuktere fungerer bedre i kjelleren mens andre får plass på vaskerommet. På Trademax finner du avfuktere som er egnet til forskjellige rom, les om de forskjellige funksjonene i produktbeskrivelsene.

Hvor lenge skal en luftavfukter gå?

Det finnes ingen spesifikke regler på hvor lenge en avfukter skal gå. Alt avhenger av hvor mye fuktighet den trenger å fjerne fra luften. Du må derfor vite hvor mye vann som må fjernes og hvor lang tid du har på deg. Hvis du velger en modell som ikke er koblet til noe, er det viktig at du husker å tømme beholderen. På denne måten får du vite sånn ca hvor mye mye fuktighet det er i rommet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)