Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Luftfukter

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter
Bla gjennom våre ulike luftfuktere for å finne den som kan hjelpe deg med å få et mer behagelig inneklima. Takket være sin pene størrelse er de enkle å plassere og kan se bra ut i mange deler av hjemmet. Blant Trademax-serien kan du finne ulike modeller med ulike funksjoner for å finne den som best dekker dine behov.

Få et bedre inneklima med en luftfukter

  • Hvorfor skal jeg ha en luftfukter?

    For mange er det vanlig med tørr hud, tørre lepper og tørt hår i vinterhalvåret. Planter og møbler har det også dårligere av tørr luft. Med en luftfukter motvirker du tørr luft og skaper et bedre inneklima.
  • Hvordan fungerer en luftfukter?

    Kort sagt, en luftfukter produserer damp som deretter absorberes i luften. Det du må gjøre er å sørge for at det er vann i luftfukteren og rengjøre luftfukteren regelmessig slik at du unngår bakterier. Ulike luftfuktere har ulik kapasitet, så finn en som fungerer for ditt hjem for optimal effekt.
  • Kan en luftfukter lindrer allergi?

    Ifølge Astma- og Allergiforbundet kan tørr luft gjøre astma- og allergiproblemer verre. Ved hjelp av mer fuktig luft blir luften lettere å puste og reduserer partiklene i luften som kan gi allergiproblemer. Fuktigheten bindes i partiklene som blir tunge og faller ned på gulvet, hvor de så suges opp.