Luftfukter

1 stk produkter
1042944.jpg
Bla gjennom våre ulike luftfuktere for å finne den som kan hjelpe deg med å få et mer behagelig inneklima. Takket være sin pene størrelse er de enkle å plassere og kan se bra ut i mange deler av hjemmet. Blant Trademax-serien kan du finne ulike modeller med ulike funksjoner for å finne den som best dekker dine behov.

Få et bedre inneklima med en luftfukter

Hvorfor skal jeg ha en luftfukter?

For mange er det vanlig med tørr hud, tørre lepper og tørt hår i vinterhalvåret. Planter og møbler har det også dårligere av tørr luft. Med en luftfukter motvirker du tørr luft og skaper et bedre inneklima.

Hvordan fungerer en luftfukter?/

Kort sagt, en luftfukter produserer damp som deretter absorberes i luften. Det du må gjøre er å sørge for at det er vann i luftfukteren og rengjøre luftfukteren regelmessig slik at du unngår bakterier. Ulike luftfuktere har ulik kapasitet, så finn en som fungerer for ditt hjem for optimal effekt.

Kan en luftfukter lindrer allergi?

Ifølge Astma- og Allergiforbundet kan tørr luft gjøre astma- og allergiproblemer verre. Ved hjelp av mer fuktig luft blir luften lettere å puste og reduserer partiklene i luften som kan gi allergiproblemer. Fuktigheten bindes i partiklene som blir tunge og faller ned på gulvet, hvor de så suges opp.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)