Kampanje

Det er fint å sitte ute selv om det er litt kjølig, men for å gjøre det mer behagelig kan du installere infrarød varme på terrassen eller uteplassen din. Du kan velge å ha en fast installert infravarmer eller å ha en terrassevarmer som du kan flytte rundt på.

Forleng de kjølige kveldene på verandaen med infravarmer

Hvor kan jeg ha en infravarmer?

For å installere infrarød varme trenger du en jordet elektrisk tilkobling og så kan du velge hvor du vil ha varmeren. Infravarme er fint på balkongen eller en annen uteplass du liker å sitte på selv når det er litt kjøligere ute, og derfor kan du velge en terrassevarmer som kan flyttes rundt. Det eneste du trenger å tenke på er at det ikke er noe brennbart i direkte tilknytning til din infrarøde varmeapparat.

Gjør det en forskjell å ha en infravarmer?

Når du har installert infrarød varme på balkongen, terrassen eller terrassen, vil du merke forskjellen. I stedet for å bli tvunget til å gå innendørs, kan du holde deg ute og la varmen stråle ned. Det finnes ulike modeller av infrarøde varmeovner og du kan velge å ha den montert på veggen, i taket eller fritthengende eller stående.

Når kan jeg bruke min infrarøde varmeapparat?

Infravarmer passer like godt til en kjølig sommerkveld som en snørik vinterdag. Når du slår på din infrarøde varmeovn, kan du holde deg i frisk luft uten å fryse, noe som betyr at du får mer bruk for balkongen, terrassen eller uteplassen din. Det finnes flere ulike løsninger når det gjelder terrassevarmere og du tilpasser det etter hvor mye plass du har.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje