Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 3 av 3 produkter

Trenger du litt ekstra varme i hjemmet ditt, eller er du kanskje en frossen person? Ved hjelp av en varmeovn varmer du utvalgte rom til en behagelig temperatur. Hos oss på Trademax finner du elementer i forskjellige design, slik at du enkelt kan finne noe som passer deg.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger en varmeovn?

    Du trenger å vite hvor stort rommet du vil varme opp er. Du vil gjerne at ovnen skal varme opp det rommet du har valg veldig raskt. Med andre ord er en liten varmeovn egnet for mindre rom, mens store varmeovner er perfekte til større rom.
  • Hvilken fordeler finnes det med varmevifter?

    Trenger du å varme opp et rom raskt, er en varmevifte perfekt for deg. En varmevifte kan du ha overalt, men passer bra i for eksempel uterom, garasje eller verksted. En varmevifte varmer opp rommet fra en lav temperatur og sprer rundt varmen effektivt.
  • Hvilken typer av varmeovner tilbyr Trademax?

    Hos oss på Trademax kan du finne et variert utvalg av varmeovner billig online. Vi har varmevifter, konvektorelementer, varmeelementer med vifter og mye mer. Vi tilbyr også store og små varmeovner. Velkommen til å utforske vårt utvalg for å finne en varmeovn som passer deg.