Hopp over overskriften og gå videre.

Bar & vin

17 stk produkter
Viser 17 av 17 produkter

Trademax tilbyr et stort utvalg av bar- og vintilbehør for å hjelpe deg å skape den ultimate baropplevelsen hjemme. Vårt sortiment inkluderer alt fra cocktailshakere og vinåpnere til glass og isbøtter, alt til konkurransedyktige priser. Uansett om du er en erfaren bartender eller bare ønsker en hyggelig kveld med venner og familie, har vi alt du trenger for å lage dine favorittdrinker. La oss hjelpe deg å skape en elegant og profesjonell bar hjemme.

Hva slags glass er best for forskjellige drikker?

Forskjellige drikker krever forskjellige typer glass for å virkelig forsterke smaken og opplevelsen. Forskjellige viner serveres vanligvis i forskjellige typer vinglass tilpasset druesorten. Selvfølgelig er det greit å bare ha "vanlige vinglass", men et lite tips kan være at hvitvin ofte serveres i et smalere glass enn rødvin. Også cocktails har forskjellige typer glass, en martini serveres ofte i et mer åpent glass, mens en gin og tonic enten serveres i en rundere kopp eller i et highball-glass.

Er det nødvendig å bruke en cocktailshaker når man lager drinker?

Nei, det er ikke nødvendig å bruke en cocktailshaker, men det er et nyttig verktøy for å blande ingredienser ordentlig og skape en profesjonell og velsmakende drink.

Kan jeg bruke samme vinåpner for forskjellige typer vin?

Ja, du kan bruke samme vinåpner for forskjellige typer vin. Det finnes litt forskjellige typer vinåpnere. En vanlig vinåpner har vanligvis to trinn for å trekke ut korken, mens en korketrekker har en spiralformet design som skrur seg inn i korken for å trekke den ut. Begge fungerer bra for å åpne en flaske vin, men noen foretrekker en korketrekker for dens enkle design og bekvemmelighet.