Kaffemaskin & kaffetilbehør

5 stk produkter
1870630(13).jpg

Kvitringen av fugler gjennom et åpent vindu blandes med summingen fra en espressomaskin. Den herlige lukten aroma av kaffebønnene blander seg med en mild morgenbris som kommer inn gjennom vinduet. En ny dag har startet og med en nytraktet kopp fra din espressomaskin. Det er slik en perfekt dag begynner.

Dine morgenstunder fortjener en kaffemaskin

Hva er en kapselkaffemaskin?

En kapselmaskin og en espressomaskin er ikke det samme, selv om resultatene du får i koppen er like. I en espressomaskin putter du kaffen i maskinen selv og betjener den. Hvor mye du trenger å gjøre selv avhenger av hvor automatisert maskinen er. Men det er alltid en viss grad av manuelt arbeid. Med en kapselmaskin trenger du bare å legge en kapsel i en beholder, trykke ned en slags spak og så begynner maskinen å fungere. Når den er klar, ta ut kapselen og kast den. Rengjøringsbehovet er minimalt.

Hvilke bønner kan jeg bruke til kaffemaskinen min?

Hvilke bønner du bruker til en kaffemaskin avhenger veldig av hva slags maskin du har. Har du en espressomaskin, bør du ha spesiell espressokaffe. Merket spiller ingen rolle her. Har du derimot en kapselmaskin er merket av stor betydning. Kapselen må nemlig være kompatibel med den aktuelle maskinen.

Hvilke merker på kaffemaskiner kan jeg kjøpe?

Når du kjøper en kaffemaskin, spesielt en kapselmaskin, er det en god idé å se om din lokale butikk har kaffe til den maskinen. Noen er lettere enn andre å få tak i. Noen vanlige maskiner er Nespresso og Tassimo. Disse er vanligvis ledsaget av kaffe i de fleste butikker.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)