1870659(13).jpg

Finnes det noe mer hjemmekoselig enn den koselige lyden fra en kaffetrakter om morgenen. Hvis solstrålene faller gjennom vinduet og fuglene kvitrer utenfor, er bildet komplett. Aromaen fra de malte kaffebønnene bidrar også til den spesielle følelsen.

På tide med en ny kaffetrakter for dagens viktigste øyeblikk

Hvilken er den beste kaffetrakteren?

Om det, kan man utvilsomt si, strides de lærde. Alle har sin favoritt av forskjellige grunner. Kaffetrakteren som er best på ett steds test kommer ikke engang inn i en annens test. Spør du forbrukerne, har de også vidt forskjellige meninger. Alt kommer ned til hva du ønsker fra en kaffetrakter. Noen vil ha en enkel brygger som gjør sin enkle jobb. Andre vil ha en avansert maskin som brygger kaffe mens de leser nyhetene og ønsker deg en fin dag.

Må jeg avkalke kaffemaskinen min?

Før eller siden må alle kaffetraktere avkalkes. En maskin med kalkavleiringer fungerer dårligere og kaffen smaker ikke like godt. Hvor ofte du trenger å avkalke maskinen avhenger av hvor i Sverige du bor. Det vil si hvor høyt kalkinnholdet er i drikkevannet. Dette er noe som varierer mye. Du gjør avkalking ved hjelp av et spesialmiddel du har i vannet mens du koker gjennom en runde. Etter at du har avkalket, bør du koke gjennom med bare vann et par ganger til for å fjerne alt midlet på en sikker måte.

Hva er forskjellen mellom en koker og en trakter?

Det er ingen forskjell mellom en kaffekoker og en kaffetrakter. Det er bare to forskjellige navn på et kjært barn.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)