Søppelbøtte & papirkurv

28 stk produkter
Kampanje
1172644.jpg

Selv om vi sjelden tenker på en søppelbøtte eller en søppelkurv som en interiørdetalj som gjør hjemmet vårt vakrere, er det akkurat det de gjør. Med riktig søppelbøtte holder du søppel unna og får både orden og hygge hjemme. Velg din søppelkasse billig hos oss og garanter at livet hjemme blir mer praktisk og rent.

Gi søppelkurven din en sjanse til å se fin ut

Hvilken type søppelbøtte skal jeg velge?

Hvis du skal ha søppelbøtta på et arbeidsrom eller på et soverom, vil du sannsynligvis velge en annen stil enn søppelbøtta du har på for eksempel badet. Vurder både utseende og funksjon når du velger avfallsdunk. Husk også at det er greit å ha en slags søppelkurv i nesten alle rom, slik at du ikke har glemt søppel som ligger og står i veien.

Hvor er det beste stedet å plassere søppelkurven min?

På badet vil du sannsynligvis ha søppelbøtta nær vasken. Når du plasserer søppelkurven på kjøkkenet, vil du merke at det er godt å ha den i nærheten av vasken og vasken. Ved matlaging er det alltid mye søppel som du vil bli kvitt raskt. En idé er å ha en pedalbøtte stående foran, slik at du kan kaste søppel uten å måtte åpne skapdører med klissete hender.

Hva er fordelen med flere søppelkasser?

Det blir enklere å sortere avfall og tømme returavfall dersom du har ulike søppelkurver for ulike typer avfall. Hos oss finner du sorteringsbinger av ulike typer, som gjør det enklere for deg. Du kan også vurdere å ha et par vanlige pedalbøtter lett tilgjengelig for matavfall og restavfall.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje