Bordbrikke

51 stk produkter
Kampanje
1941541(4).jpg
Vil du endre karakteren på borddekkingen eller gi spisebordet et løft? Ved hjelp av bordbrikker i forskjellige materialer kan du gjøre nettopp det. Hos Trademax finner du underlag til tallerken som passer alle, uansett interiørstil. Klikk deg rundt i vårt store utvalg og bestill de tallerkenunderlagene du synes er finest.

Hvorfor trenger jeg bordbrikker?

Kniver, flekker, søl, varme tallerkener eller gryter er sånt som kan være følsomt mot bordet. Med hjelp av underlag beskytter du bordet ditt både på en praktisk og fin måte.

Hvilket materiale kan jeg kjøpe fine bordbrikker i?

Å velge bordbrikker som du synes ser bra ut er det viktigste. Det er også greit å velge materialer etter behov og bruksområde. Hos Trademax finner du bordbrikker i en rekke materialer og modeller. Velg mellom bambus, bomull, jute og bordbrikker i lin. Vi tilbyr selvfølgelig også kuvertbrikke i skinn og plast. Uansett hvilken stil eller smak du foretrekker, vil du garantert finne noe hos oss.

Hvilken form skal dekkebrikker ha?

Tidligere har rektangulære dalbaner vært populære og mest vanlige. I dag kan du finne flere og flere forskjellige modeller som asymmetriske og runde nettbrett. Med bordbrikker i forskjellige former kan du enkelt bryte av de rette linjene på et bord og gi bordet ditt et nytt utseende.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje