Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Skrivebordunderlag

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter
Vil du beskytte skrivebordet ditt mot uønskede riper og smuss, da på en praktisk, men fin måte? Da har du kommet rett. Med hjelp av et skrivebordsunderlag er det akkurat det du gjør. Bla blant Trademax sitt utvalg for å finne et underlag som passer deg best. Bestill allerede i dag, med lave fraktkostnader!

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvorfor trenger jeg et skrivebordsunderlag?

    Med hjelp av et skrivebordsunderlag kan du beskytte bordet ditt, samtidig som du får en myk overflate å skrive på. Det er også et praktisk og ergonomisk kontortilbehør som passer perfekt på kontoret, men fungerer også perfekt til barn.
  • Hvilken modeller finnes det på skrivebordsunderlag?

    Det finnes mange forskjellige modeller på skrivebordsunderlag å velge mellom. Bla blant Trademax sitt utvalg og velg mellom ulike farger. Hos oss på Trademax finner du for eksempel gjennomsiktige skrivebordsunderlag. Velg det skrivebordsunderlaget som passer deg og dine behov.
  • Hvordan rengjør jeg mitt skrivebordsunderlag?

    Ettersom du beskytter skrivebordet ditt mot uønsket klin, smuss og riper er det skrivebordsunderlaget ditt som får ta det i stedet. Men ikke vær urolig, de er enkle å rengjøre. Det er bare å tørke av overflaten til underlaget med en fuktig klut.