Skrivebordunderlag

5 stk produkter
Kampanje
933577(1).jpg
Vil du beskytte skrivebordet ditt mot uønskede riper og smuss, da på en praktisk, men fin måte? Da har du kommet rett. Med hjelp av et skrivebordsunderlag er det akkurat det du gjør. Bla blant Trademax sitt utvalg for å finne et underlag som passer deg best. Bestill allerede i dag, med lave fraktkostnader!

Vanlige spørsmål og svar

Hvorfor trenger jeg et skrivebordsunderlag?

Med hjelp av et skrivebordsunderlag kan du beskytte bordet ditt, samtidig som du får en myk overflate å skrive på. Det er også et praktisk og ergonomisk kontortilbehør som passer perfekt på kontoret, men fungerer også perfekt til barn.

Hvilken modeller finnes det på skrivebordsunderlag?

Det finnes mange forskjellige modeller på skrivebordsunderlag å velge mellom. Bla blant Trademax sitt utvalg og velg mellom ulike farger. Hos oss på Trademax finner du for eksempel gjennomsiktige skrivebordsunderlag. Velg det skrivebordsunderlaget som passer deg og dine behov.

Hvordan rengjør jeg mitt skrivebordsunderlag?

Ettersom du beskytter skrivebordet ditt mot uønsket klin, smuss og riper er det skrivebordsunderlaget ditt som får ta det i stedet. Men ikke vær urolig, de er enkle å rengjøre. Det er bare å tørke av overflaten til underlaget med en fuktig klut.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Vaskbar
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje