Babyteppe

2 stk produkter
3e8b9d401bff80fc7d75a4ba898ef08ca90b8663.jpg
Myke og fine babytepper er et must for babyen din, enten det er til innendørs eller utendørs bruk. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av pledd i ulike materialer, størrelser og farger. Velg det teppet som passer babyen din best.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg velger barneteppe og babyteppe?

Du må ha tenkt på når og hvordan barnet ditt skal bruke teppet. Skal det være innendørs eller utendørs? Sommer eller vinter? I barnevognen eller i barnesengen? Hvilket materiale? Det er mange spørsmål å stille, men du kan være trygg. Vi i Trademax hjelper deg!

Hvilke tepper til baby?

Babytepper er noe du trenger mye av. Fordelen er at samme teppe kan ha flere bruksområder. Et tynt babyteppe kan fungere som smokkteppe, ammeteppe, gi skygge i vognen eller på stellebordet. Det er også godt med en lekematte eller et polstret babyteppe som babyen kan ligge på.

Hvor mange babytepper trenger jeg?

Jo, flere jo bedre. Tepper er noe som brukes mye og på mange forskjellige plaster. Det er derfor greit å alltid ha et ekstra sett til de gangene babyteppene ligger i vaskeriet.

I hvilke materialer kan jeg kjøpe babytepper?

Barn har sensitiv hud, så det er viktig å velge tepper laget av gode materialer. Du finner derfor babytepper i mange forskjellige materialer, som alle passer for de minste. Vi tilbyr for eksempel økologisk babyteppe i bomull med fine mønstre. Til kaldere dager finner du babyteppe i ull som varmer skikkelig.

Bør jeg velge et varmt eller kjølig teppe til barnet mitt?

Velg et pledd etter sesongen. Om vinteren kan det være godt med et tykt babyteppe mens om sommeren et tynt. Det viktigste er at du av og til sjekker hvor varmt eller kaldt barnet ditt har det, for så å velge et teppe etter det.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Vaskbar
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)