Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Barnetepper

33 stk produkter
Viser 24 av 33 produkter
12

Populære filtreringer

Barnegulvtepper er perfekte innredningsdetaljer på barnerommet, ettersom de skaper en hjemmekoselig og hyggelig følelse, samtidig som de er praktiske. Barn leker ofte på gulvet noe som kan være ubehagelig og gjør klærne møkkete. Gjennom å legge ut en stor og myk matte kan barna leke mer behagelig. Med våre kreative barnematter kommer dessuten barnas kreativitet og inspirasjons til å flyte. Velg blant klassiske bilmatter med veier eller satse på noe mer stilrent. Her finnes noe for alle barnerom –uansett stil, størrelse og smak!

Barnegulvtepper i alle varianter

 • Hva skal jeg tenkte på når jeg kjøper matte?

  Kanskje først og fremst hvor matten skal være og hvor stor plassen er. Hvor stor matte kommer du til å trenge? Hvilke farger og motiver liker barnet? Velg det barnet liker best. Dere kan kjøpe billige og herlige barnematter på nettet hos oss på Trademax.
 • Hva slags materiale er det i barnemattene?

  I våre matter er det ikke noe annet enn bra kvalitet. Noen matter er i vanlig stoff, mens andre har polypropylen i seg. Alle barnegulvteppene hos oss på trademax er myke og gode for barn å leke på, og de har et sklisikkert underlag sånn at de ikke sklir eller snubler på matten.
 • Hvilke motiver kan man velge mellom?

  Vi har alt fra hoppe-paradis-matter til dyr og små verdener. På de mattene der det finnes små hus og verdener, kan barnet leke med sin fantasi og leketøyene på gulvteppet.
 • Har dere ensfargede matter også?

  Ja, men ikke blant våre matter for barn. Blant våre barnegulvtepper har vi kun med motiv og mønster på. Barna liker vanligvis slike ting best når de skal leke. Finn favorittene deres blant våre barnematter her på Trademax.no