Barnetepper

253 stk produkter
Kampanje
1375049(1).jpg

Barnegulvtepper er perfekte innredningsdetaljer på barnerommet, ettersom de skaper en hjemmekoselig og hyggelig følelse, samtidig som de er praktiske. Barn leker ofte på gulvet noe som kan være ubehagelig og gjør klærne møkkete. Gjennom å legge ut en stor og myk matte kan barna leke mer behagelig. Med våre kreative barnematter kommer dessuten barnas kreativitet og inspirasjons til å flyte. Velg blant klassiske bilmatter med veier eller satse på noe mer stilrent. Her finnes noe for alle barnerom –uansett stil, størrelse og smak!

Barnegulvtepper i alle varianter

Ettersom et barnerom kan se ut på mange forskjellige måter har vi samlet et bredt utvalg av barnematter. Her finner du gode matter til de minste barna, men også mer stilrene og moderne varianter for de litt større barna. Kanskje barnerommet er lite? Da kan det kanskje være bra med en matte i en mindre størrelse. Vi tilbyr så klart også store gulvtepper som dekker store deler av gulvet og gjør rommet hjemmekoselig og hyggelig. Våre barnegulvtepper med bilveier, prinsesseslott og søderhavsøyer passer perfekt inn i barnerommet etter som de inviterer inn til morsom lek. Her finner du også trendy matter med stjerner eller med grafiske mønster.

Innredningen av barnerommet er viktig av flere grunner – blant annet fordi rommet skal være praktisk og enkelt å rengjøre, men også for at barna skal føle seg inspirert her. Med en fargeglad og vakker matte i et herlig mønster blir rommet mer koselig og samtidig mer kreativt. Her kan du velge blant mange populære varemerker og finne et vakkert barnegulvteppe av høyest kvalitet. Et gulvteppe gjør så utrolig mye i et rom, uansett hvilket rom det er. I barnas rom vil de ofte har fargeglade og myke matter som er gode å sitte på. Vi på trademax har et fint utvalg av matter i forskjellige størrelser og farger til barna.

Hva skal jeg tenkte på når jeg kjøper matte?

Kanskje først og fremst hvor matten skal være og hvor stor plassen er. Hvor stor matte kommer du til å trenge? Hvilke farger og motiver liker barnet? Velg det barnet liker best. Dere kan kjøpe billige og herlige barnematter på nettet hos oss på Trademax.

Hva slags materiale er det i barnemattene?

I våre matter er det ikke noe annet enn bra kvalitet. Noen matter er i vanlig stoff, mens andre har polypropylen i seg. Alle barnegulvteppene hos oss på trademax er myke og gode for barn å leke på, og de har et sklisikkert underlag sånn at de ikke sklir eller snubler på matten.

Hvilke motiver kan man velge mellom?

Vi har alt fra hoppe-paradis-matter til dyr og små verdener. På de mattene der det finnes små hus og verdener, kan barnet leke med sin fantasi og leketøyene på gulvteppet.

Har dere ensfargede matter også?

Ja, men ikke blant våre matter for barn. Blant våre barnegulvtepper har vi kun med motiv og mønster på. Barna liker vanligvis slike ting best når de skal leke. Finn favorittene deres blant våre barnematter her på Trademax.no

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje