Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanje påUtepeis & ildsted

  Viser 0 av 0 produkter

  En åpen ild skaper atmosfære, er vakker og gir en behagelig varme, men krever forsiktighet. Når du kjøper en utendørs peis, får du et trygt sted å tenne bål. Ilden begrenses til peisen, du ødelegger ikke underlaget du brenner på, og du kan enkelt flytte den hvis du ønsker det. Trademax tilbyr mange forskjellige måter å fyre utendørs på, så se deg rundt og velg blant ildfat, ildkurv, peis eller en kamin. Samles og kos deg sammen med dine kjære rundt et bål utendørs.

  ØK KOSEFAKTOREN MED EN UTENDØRS PEIS

  Hvor kan jeg ha en utendørs peis?

  Det finnes ulike modeller av utendørs peis og ildsteder, slik at du kan velge basert på hvor mye plass du ønsker at den skal ta og hvor den skal plasseres. Noen utendørs peiser er større og ment for å skape et permanent ildsted i hagen eller på terrassen. Andre utendørs peiser kan flyttes med deg, som en bærbar peis, når du drar ut i skogen eller til stranden, eller bare ha den i hagen. Du kan for eksempel ha et ildfat eller bålpanne i hagen der dere kan samles og grille marshmallows, eller ta med deg ildkurven ned til stranden for å se på nyttårsrakettene på nyttårsaften.

  Er en utendørs peis eller ildkurv trygg?

  Fordelen med en utendørs peis eller ildkurv er at den er så trygg, siden den har et begrenset ildsted. Ilden sprer seg ikke utenfor peisen og skader ikke underlaget. Aske og forkullet ved er enkelt å samle sammen og ta med deg hvis du er ute i naturen, og det er ingen glør som kan flamme opp. Med en utendørs peis kan du i stedet nyte bålet ditt i ro og mak.

  Hva kan jeg brenne i min utendørs peis eller ildkurv?

  Når du tenner ild i en utendørs peis eller ildkurv, er det bra å legge lett antennelig materiale i bunnen av ildstedet. Deretter bygger du opp bålet ditt med opptenningsved og avslutter med vedkubber. Hvis du vil legge grillkull på ildfatet, er det også mulig hvis du ønsker å få en glød. Du kan enkelt bygge opp et vakkert og stemningsfullt bål med din utendørs peis. Trademax tilbyr også ildsteder som har lavasteiner og gassbrennere.