Nyt av peisen - Nå også uten skorstein

183 stk produkter
Kampanje
686911(5).jpg
Populære filtreringer

Iblant kan savnet etter en peis i hjemmet kjennes overveldende. Det er noe spesielt å kunne sitte og bare høre på knitrende flammer fra peisen. Det finnes noe harmonisk over en peis, noe som alltid har lokket oss med brennende ildsteder i kontrollerende former. Trygghet, lys og varme er det en peis skjenker oss, så det er ikke så rart at vi nyter av det når vi opplever det og savner det når vi er uten det. Er det også sånn at du av en eller annen grunn ikke har mulighet til å installere en ekte peis i hjemmet ditt, kan det kjennes litt vemodig. Heldigvis har vi en løsning!

 

 

Nå kan du nyte av varmen fra en peis også i et skorsteinsfritt hjem

Har du ikke mulighet til å installere en ekte peis av en eller annen grunn? Nå kan du nyte av varmen fra en peis også om du bor i et hjem som savner skorstein. Her på Trademax finner du nemlig skorsteinsfrie peiser som på en lett og enkel måte forandre hjemmet ditt helt, både utseende og følelsen. Våre peiser er like fine som funksjonelle, med andre ord får du en hyggelig pyntepeis som både dekorer hjemmet ditt og setter gullkant på hverdagen din. Det trenger ikke være spesielt mange steg mellom å savne en peis, til at du sitter og nyter av en helt egen skorsteinsfri peis. Hos oss trenger det ikke koste en formue å gi hjemmet en luksuriøs peis, vi har samlet et stort utvalg av dekorative peiser i ulike størrelser og modeller. Her finner du alt fra store elektriske peiser til de litt mindre bioetanolpeisene. Klassiskt og stilrent design, blandet med en moderne utførelse skaper en perfekt kombinasjon der det garantert finnes noe som passer deg og ditt hjem. Oppdag vårt sortiment av vakre, moderne og elegante skorsteinsfrie peiser og begynn å nyt allerede i dag. Hos Trademax kjøper du billige peiser uten å kompromisse med design eller kvalitet.     

 

Røykfrie peiser – Valgfrihet uten stor investering

En skorsteinsfri peis gir deg samme magiske opplevelse som en vanlig åpen peis, men uten røyk, sot og aske. Dessuten er det en energieffektiv varmeløsning og takket være at den ikke krever fast installasjon kan en skorsteinsfri peis, plasseres nesten hvor som helst i hjemmet ditt. Den passer like bra i stuen, som på kjøkkenet eller på soverommet. Magi i sin enkelhet! I vårt sortiment kan du velge mellom forskjellige størrelser og modeller som passer like bra inn i leiligheter, som store hus. Hvilken modell som passer hver enkelt hushold er et spørsmål om smak og stil. Her finner du alt fra åpne peiser som ser gamle og herskapelige ut, til moderne designede peiser i glass og stål. Velg mellom etanolpeiser som går på bioetanol og elektriske peiser som fungerer uten noen form av brensel og som i stedet kobles enkelt til et elektrisk uttak. Vi tilbyr både frittstående peiser som kan plasseres mot en vegg eller i midten av et rom, og vegghengte peiser for deg som vil pynte hjemmet ditt med en hengende peis. Peis og fliser er en perfekt kombinasjon, så hvorfor ikke forhøye den herlige peisfølelsen ytterligere gjennom å montere gulvfliser eller veggfliser foran eller rundt peisen din. La deg bli inspirert av vårt brede utvalg av veggfliser og gulvfliser.   

 

Forleng sommerkveldene i uterommet

Spre varme og forleng utesesongen med en elektrisk eller gassdreven peis. Takket være skorsteinsfrie peiser som ikke krever noen installasjon, er den enkel å flytte med ut til det innglassede uterommet eller til et drivhus. Luksuriøst, fint og garantert høy kosefaktor! Et varmt tips til deg med uterom.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Veggmontert
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje