Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 127 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

Noen ganger kan lengselen etter en peis i hjemmet ditt føles overveldende. Det er noe spesielt med å sitte i ro og bare lytte til knitrende flammer fra en peis. Det er noe harmonisk med en peis, noe som alltid har tiltrukket oss med ilden som brenner under kontrollerte forhold. Trygghet, lys og varme er det en peis gir oss, så det er ikke rart at vi nyter det når vi opplever det og savner det når vi er uten det. Hvis du av en eller annen grunn ikke har muligheten til å installere en ekte peis i hjemmet ditt, kan det føles ekstra vemodig. Heldigvis har vi en løsning!

Nå kan du nyte av varmen fra en peis også i et skorsteinsfritt hjem

Hvilke typer peiser tilbyr Trademax?

Hos Trademax tilbyr vi et bredt utvalg av muligheter for å fyre opp, både for innendørs og utendørs bruk. Enten du har en skorstein eller ikke, har vi peiser som passer hjemmet ditt. Hvis du er ute etter en utendørs peis eller ildsted, har vi det også. Vi har også bålpanner og utendørs peiser med grill- og matlagingsmuligheter. Hos Trademax finner du alt fra større ildsteder til mindre bioetanolpeiser. Klassisk og stilren design kombinert med moderne utførelse skaper en perfekt kombinasjon der det garantert er noe som passer inn i hjemmet ditt. Oppdag vårt utvalg av vakre, moderne og elegante røykfrie peiser, ildsteder og vedovner, og begynn å nyte allerede i dag. Hos Trademax kjøper du rimelige peiser uten å gå på kompromiss med design eller kvalitet.

Hva tilfører en peis hjemmet mitt?

I tillegg til å skape en koselig atmosfære, er det en fantastisk mulighet til å varme opp huset, uterommet, terrassen eller din lille oase i hagen. Noen av peisene våre tillater både grilling og matlaging, noe som skaper et herlig sted å samles rundt. Våre peiser er like vakre som de er funksjonelle, med andre ord får du en hyggelig dekorasjonspeis som både pynter opp hjemmet ditt og gir hverdagen en ekstra touch. Det trenger ikke være mange stegene fra lengselen etter en peis til du sitter og nyter din egen dekorative ild. En peis er en god investering da den gir en pålitelig varmekilde når kulden setter inn. En peis er den ultimate måten å spare på strømkostnader og strømforbruk.

Kan jeg installere min peis eller ildsted selv?

De fleste av peisene og ildstedene våre kan du enkelt installere selv i hjemmet og hagen din. Men for å være på den sikre siden, er det bra å sjekke produktbeskrivelsen og hva som gjelder i ditt område eller bolig. Hvis du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte Trademax kundeservice, som gjerne svarer på spørsmålene dine.

Finnes det tilbehør til peis hos Trademax?

Selvfølgelig har vi også tilbehør til din nye peis, alt fra gnistskjerm, grillrist, peisvifte og mye mer. Vårt tilbehør passer både til små peiser, store peiser og ildsteder.