Veggklokke

906 stk produkter
Kampanje
914937(5).jpg
Populære filtreringer

Veggklokker kommer i en mengder av ulike stiler og former, men en sak har de alle felles. De har kontroll på tiden for deg. Er du på jakt etter en veggklokke som kan pynte opp veggen din? Da har du funnet helt rett avdeling her på Trademax, for her har vi samlet alle de veggklokkene som kommer til å gjøre hjemmet ditt både fint og praktisk. En veggklokke er ikke bare en nyttig ting å ha, det er også en av de mest åpenbare delene av interiøret ditt, fordi funksjon og design er så utrolig nært beslektet i denne klassiske interiørdetaljen. Det er ikke bare tiden du får hjelp med av veggklokken din, det er også innredningen som får stor hjelp fremover for å bli fullkommen. En veggklokke er med andre ord en selvklar detalj i alle norske hjem, så sørg for å finne din favoritt blant våre veggklokker online!

En veggklokke for alle

Som alltid er vi på Trademax veldig nøye med å kunne tilby våre kunder, klokker av høy kvalitet. Med andre ord eksisterer ikke ordspråket "Kvalitet i stedet for kvantitet" hos oss ettersom at vi gjør alt som står i vår makt å gjøre både og. Altså et veldig stort utvalg med veldig høy kvalitet, og de fine veggklokkene som du finner her er definitivt intet unntak. De er av veldig høy kvalitet, både når det gjelder ytelse og design, og det store utvalget av veggur gjør at du samtidig kan finne akkurat den klokka som passer deg.

Du kan velge ulike størrelser alt fra en liten kjøkkenklokke til en stor veggklokke på veggen Trademax har et bredt sortiment av klokker med forskjellige typer av designer. Enten velger man det mer tradisjonelle eller så gjør man et mer vågalt valg i en klokke med spennende utforming. 

Finn en veggklokke til din egne stil

Med et stort utvalg, gjør det muligheten for personlige valg og den kresne innstillingen for deg som kunde. Vi vet at hvert menneske og hushold er unikt og har sin aldeles egne stil. Av den grunn har vi samlet veggklokker fra markedsledende produsenter som er populære hos oss norske. Det er i denne kategorien som du kommer til å finne din fremtidige favoritt på veggen, uansett om det så er en stor veggur, en retro veggklokke, en veggklokke med romerske siffer eller en hvit eller svart veggklokke. Som du merker så er utvalget stort og mulighetene mange, oppdag allerede i dag hva vi kan gjøre for deg og din innredning og tidsoppfatning!

La oss hjelpe deg å gjøre hjemmet ditt vakkert, samtidig som du får kontroll på tiden med noen av våre fine veggklokker! En veggklokke er dessuten ikke nødvendigvis noe som du må velge og senere nøye deg med – akkurat som med enhver annen innredningsdetalj, går også veggklokker i trender, noe som betyr at du kan endre deg når du er lei av det gamle. Det er da du kommer til oss for å oppdage de seneste, trendy veggklokkene eller bare lande i en klassisk veggklokke i et tidløst design. Alt er mulig når du handler veggur fra oss på Trademax!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje