Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanje påServeringsvogn

21 stk produkter
Viser 21 av 21 produkter

Populære filtreringer

Et trillebord passer perfekt å sette ting på, men også som en drinkvogn eller serveringsvogn. Vi tilbyr et utvalg av trillebord i forskjellige størrelser, modeller og material sånn at du kan finne rett trillebord for akkurat deg. Våre trillevogner og serveringsvogner av kvalitet er stabile og lette å flytte rundt. Velg mellom ulike stiler og finn din favoritt. Med en fin trillevogn fra Trademax får du et multifunksjonelt møbel som fungerer like bra som innredningsdetalj og avlastning, som et rullende bord. I vårt utvalg finner du trillebord og serveringsbord med brems, skuffer, hyller, en løs plate og andre praktiske egenskaper. 

Innred trendy og kreativt med en serveringsvogn!

Under 1960-tallet og 1970-tallet sto den i hvert og hevrt annet hjem, serveringsvognen. Det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor dette fantastiske, vakre og funksjonelle møbelet igjen har blitt en populær innredningstrend. Takket være sin kreative utforming  gjør din hverdag litt lettere, samtidig som en serveringsvogn gir den lille touchen i hjemmet. Det aller beste er at du kan bruke den på masse forskjellige og smarte måter! Plasser den på badet og vips så har du en fin og smart baderomsoppbevaring. Med et trillebord som har skuffer kan du oppbevare håndklær og andre hygieneartikler fint og lettilgjengelig. Eller hvorfor ikke bruke en serveringsvogn som et sofabord? Et sofabord på hjul er like fint og smart, og gir deg store muligheter til å være fleksibel i din innredning. Med et trillebord og serveringsbord har du dessuten et perfekt flyttbart sidebord og avlastningsbord. Forny og møbler enkelt om i hjemmet ditt og dekorer det etter smak, hva du liker og trenger. Med et trillebord kan du for eksempel lage din egne grønne oase, mitt i stuen om du ønsker det. Trenger du ekstra arbeidsplass eller oppbevaringsplass på kjøkkenet kan et trillebord gjøre stor forskjell. Dessuten kommer serveringsvognen til å bli godt brukt ved middagsselskap, der den er til god avlastning og kan rulles mellom kjøkkenet og spiseplassen.  Fyll den med tallerkener, skåler og annet så du slipper å gå frem og tilbake. Med våre serveringsvogner som har brems kan du flytte den trygt og stabilt rundt. En trillevogn eller serveringsvogn passer dessuten veldig bra som en drinkvogn. Fyll på og dekorer med vakre flasker av forskjellig innhold og du har da en praktisk drinkvogn og en vakker innredningsdetalj. Og hvorfor ikke, bruke serveringsvognen som te-vogn? La kreativiteten flyte når du innreder med en serveringsvogn!
 

Trillebord og serveringsvogner i forskjellige materialer og stiler

En drinkvogn, trillevogn eller serveringsvogn er helt rett med tiden og en luksuriøs innredningsdetalj i hjemmet ditt. Hos oss finner du trillebord i ulike størrelser og utførelser, sånn at du kan finne et som passer til akkurat deg, ditt hjem og dine behov. Uansett om du er ute etter et lite trillebord, drinkvogn eller en serveringsvogn med god oppbevaringsplass så hjelper vi deg å finne ditt trillebord. Velg fra et variert utvalg av trillevogner i forskjellige materialer og farger. Et stilrent trillebord i stål, en elegant serveringsvogn i vakkert marmorglass eller en rustikk serveringsvogn i tre? Kanskje du vil la en trillevogn naturmateriale formidle et hyggelig og herlig uttrykk, eller innred stilrent og tidløst med en serveringsvogn i svart, trillebord i svart eller en hvit serveringsvogn? I vårt sortiment finnes noe for alle. 
 
 

Kjøp serveringsvogn, trillevogn og drinkvogn billig online

“Kjært barn har mange navn”... og bruksområder. Uansett om du leter etter et trillebord eller trillevogn som en vakker innredningsdetalj eller avlastning til å sette tingene på, eller en drinkvogn eller serveringsvogn med praktiske egenskaper så finner du det hos Trademax. Velg etter eget behov, smak og finn et trillebord som passer deg. Så klikker du det enkelt hjem og får det levert hjem til deg. Å handle online er enkelt og smidig, dessuten har vi 14 dagers angrerett.