Bord i alle former og farger

+10 000 stk produkter
SALG
1226132(11).jpg

Bord er kanskje de viktigste møblene i et hjem. Vi benytter oss av bord i kjøkkenet, ved siden av sengen til bøker og ved sofaen til popcornskålen. Hos oss kan du velge blant alle tenkbare bordtyper, fra stilige kister til sofabord, TV-møbler og sidebord. For deg som har en moderne og enkel innredningsstil finnes det mange vakre bord som kan være passende - blant annet hvite, stilrene bord med detaljer i metall eller glass. Liker du klassisk stil har vi robuste bord i mørkt tre - svært lekre sammen med levende lys og fargesterke tekstiler.

Bord med ulike funksjoner

For at ditt nye bord skal smelte inn fint i innredningen og samtidig komme til nytte, er det bra om du tenker på hvordan du skal bruke bordet. Kanskje spiller du mye spill hjemme? I så fall kan et sofabord i en større størrelse være passende. For deg som elsker å lese en bok i favorittlenestolen kan noen av våre moderne og mindre sidebord passe fint. De fungerer også utmerket som avlastningsflate for kaffekoppen og snacksen. 

Et bord kan være mye mer enn bare en flate. Det kan være en sentral møteplass som du og familien samles rundt hver kveld. Det kan også være praktisk når du behøver å oppbevare saker som du ikke vil ha synlige, som fjernkontroller og kabler. Vi tilbyr mange smarte sofabord med praktiske oppbevaringsmuligheter som hyller eller skuffer. For deg som heller vil ha det minimalistiske, har vi også trendy og moderne bord uten oppbevaringsmuligheter. For at du skal kunne finne et bord som passer perfekt i det rommet du skal innrede, har vi samlet mange ulike materialer og farger. Her kan du for eksempel finne stilrene varianter i glass og metall, men også flerfargede bord i massiv eik. For deg som har liten plass og som behøver å kunne forene funksjon med stil, er våre kistebord svært brukbare. Disse lekre kistene fungerer perfekt som for eksempel sofabord samtidig som de har et stort oppbevaringsrom på innsiden - til blant annet filmer, sengetøy eller hjemmebaren. Hos oss på Trademax kan du alltid finne moderne og klassiske møbler og hjemmeinnredningsdetaljer som hever følelsen hjemme hos deg. Når du bestiller dine møbler hos oss får du alltid raske og sikre leveranser.

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG