Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Gangmøbler

388 stk produkter
Viser 24 av 388 produkter
1
...
17

Gangen din er det første som møter deg når du kommer hjem, og det er stedet som tar imot gjestene dine. Å velge gangmøbler som gir et behagelig inntrykk samtidig som de er praktiske blir derfor viktig. Finn din stil og funksjonene du trenger i vårt store utvalg av billige gangmøbler.

Gjør gangen din praktisk og stilren med gangmøbler

 • Hva bør jeg vurdere når jeg velger gangmøbler?

  En god gangoppbevaring skal ha plass til både klærne du bruker ofte og de du bruker sjeldnere. Husk at kåper og jakker ofte tar mye plass, så du dimensjonerer gangmøblene deretter. Ikke glem alle de små tingene som det ofte er godt å ha plass til i gangen, som nøkler, mobiltelefonen, vesken og småklærne mot kulden.
 • Hvilke møbler trenger jeg i gangen min?

  Å ha en kleshenger i gangen er praktisk og et skostativ gjør at du unngår rot. Men det er egentlig ingen must når det kommer til gangmøbler. Selvfølgelig er det praktisk å ha plass til votter, hansker, luer, skjerf, vesker og paraplyer, men du velger interiøret du trenger.
 • Kan jeg ha gangmøbler andre steder?

  Har du en trang gang og synes det er vanskelig å få plass til ordentligegangmøbler, er det like greit å ordne oppbevaring andre steder. Gangmøbler er også veldig praktiske og det er ingen dårlig idé å ha gangmøbler i for eksempel boden eller på et vaskerom. Da kan du legge fra deg klærne som ikke er i sesong for øyeblikket.
 • Hvordan får jeg en koselig og samtidig praktisk gang?

  Også om gangen ofte skal romme alt mulig, så kan den bli imøtekommende med rett entremøbler. En liten sofa som samtidig er oppbevaring til vanter, luer og halser er både praktisk og imøtekommende. Inkluder to garderober i gangmøbelet, en for hengende jakker og frakker, en for å legge til strikkede gensere og kjeledresser. Da kan du ha få eller ingen klær fremme og få en harmonisk og innbydende inngang. Velg gangmøbelsett som inneholder alt du vil ha tilgjengelig i gangen, så det er enkelt å holde inngangen koselig.