Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 303 produkter
1
...
13

 • Hva er et møbelsett til stue fra Trademax?

  Hos oss på Trademax kan du kjøpe hele møbelsett til stuen i ulike varianter. På den måten kan du få matchende møbler med minimal anstrengelse. Gjennom at alle møbler i stuen går har samme design, setter du et elegant preg på rommet. Innred hele stuen på en og samme gang, gjennom å velge et møbelsett.
 • Hva inngår i et møbelsett til stuen?

  Forskjellige pakker kan inneholde ulike sorter møbler til stuen. Det gjør at du kan finne den løsningen som passer deg best. Fra møbelsettet der stoler, benker og oppbevaringsmøbler inngår til mindre pakker. På denne måten kan du uansett størrelse på stuen finne møbler som passer deg.
 • Hva trenger jeg å tenke på når jeg velger møbelsett til stuen?

  Å møblere stuen er ikke alltid like lett. Kombinasjonen av behovet for oppbevaring og samtidig å kunne få plass til en komfortabel sofa og noen lenestoler kan være vanskelig. Derfor er det viktig å måle veggene sånn at du ka få mest mulig ut av oppbevaringen der. Trenger du ekstra oppbevaring kan du også lete etter for eksempel sofabord med innebygd oppbevaring. Trenger du enda mer oppbevaring kan du også satse på møbelpakke med mye hyller og møbler med skuffer.
 • Hvordan skal jeg tenke når jeg velger farge på møbelsett?

  Fordelen med å velge et møbelsett fra oss på Trademax til stuen er at fargene allerede matcher. Men det du kan tenke på er at lette møbler får rommet til å se større ut og du får et klassisk skandinavisk preg. Hvis du foretrekker en tøffere stil, kan du velge blanke møbler.