Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Kampanje påMediamøbel & tv møbel

714 stk produkter
Viser 24 av 714 produkter
1
...
30

Populære filtreringer

Investér i stilfull oppbevaring til TV-en, lydsystemet og alt annet som hører til et komplett mediesystem. Ta en titt på vårt utvalg av romslige og stilige mediamøbler og TV-møbler her på Trademax.no, og finn din nye favoritt til en virkelig god pris.

Øk underholdningen med fine mediamøbler

Hva er et mediamøbel?

Et mediamøbel er en hylle eller benk spesielt designet for å huse TV-en, lydanlegget, spillkonsoller og annen elektronikk som hører til hjemmets underholdningssystem.

Bør man velge et veggmontert eller gulvstående mediamøbel?

Begge varianter har selvfølgelig sine fordeler. Et veggmontert mediamøbel tar ikke opp gulvplass og gir hele rommet en luftig følelse, mens en gulvstående modell er enklere å flytte og krever ikke at man borrer hull i veggen. Det beste er å la smak og behov avgjøre valget.

Hvordan skal en veggmontert TV-benk eller TV-møbel fra Trademax monteres?

Ettersom en TV-benk veier en del i seg selv, og skal tåle ekstra vekt, er det viktig at den er godt forankret hvis den skal monteres på veggen. Tilpass bor, skrue og plugg etter både møbelets vekt og materialet i veggen, og bruk heller en skrue for mye enn en for lite.

Kan jeg bestille mediamøbler online, uansett størrelse?

Absolutt. Her på Trademax er det alltid enkelt å handle på nettet, enten det gjelder en solid TV-benk eller den minste interiørdetalj. Benytt sjansen til å ta underholdningen hjemme til et nytt nivå, og bestill et stilig og praktisk mediamøbel billig og enkelt online her på Trademax!