Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Mediamøbel & tv møbel

2923 stk produkter
TV-benk & mediabenk
TV-benk & mediabenk
TV-møbelsett
TV-møbelsett
TV-skap
TV-skap
CD-hylle & DVD-hylle
CD-hylle & DVD-hylle
Mediestativ & veggfeste
Mediestativ & veggfeste
TV-hylle
TV-hylle
Viser 24 av 2923 produkter
1
...
122

Populære filtreringer

Investér i stilfull oppbevaring til TV-en, lydsystemet og alt annet som hører til et komplett mediesystem. Ta en titt på vårt utvalg av romslige og stilige mediamøbler og TV-møbler her på Trademax.no, og finn din nye favoritt til en virkelig god pris.

Øk underholdningen med fine mediamøbler

Hva er et mediamøbel?

Et mediamøbel er en hylle eller benk spesielt designet for å huse TV-en, lydanlegget, spillkonsoller og annen elektronikk som hører til hjemmets underholdningssystem.

Bør man velge et veggmontert eller gulvstående mediamøbel?

Begge varianter har selvfølgelig sine fordeler. Et veggmontert mediamøbel tar ikke opp gulvplass og gir hele rommet en luftig følelse, mens en gulvstående modell er enklere å flytte og krever ikke at man borrer hull i veggen. Det beste er å la smak og behov avgjøre valget.

Hvordan skal en veggmontert TV-benk eller TV-møbel fra Trademax monteres?

Ettersom en TV-benk veier en del i seg selv, og skal tåle ekstra vekt, er det viktig at den er godt forankret hvis den skal monteres på veggen. Tilpass bor, skrue og plugg etter både møbelets vekt og materialet i veggen, og bruk heller en skrue for mye enn en for lite.

Kan jeg bestille mediamøbler online, uansett størrelse?

Absolutt. Her på Trademax er det alltid enkelt å handle på nettet, enten det gjelder en solid TV-benk eller den minste interiørdetalj. Benytt sjansen til å ta underholdningen hjemme til et nytt nivå, og bestill et stilig og praktisk mediamøbel billig og enkelt online her på Trademax!