Mediamøbel & tv møbel

0 stk produkter
Kampanje
Din filtrering ga ingen treff. Ta bort noen valg, eller rens alt og begynn på nytt.
Populære filtreringer
Invester i en stilig oppbevaring for TV-en, lydsystemet og alt annet som tilhører et komplett mediesystem. Ta en titt på vårt utvalg  av romslige og stilige mediemøbler her på trademax.no, og finn din nye favoritt til en virkelig god pris.

Øk underholdningen med fine mediamøbler

Hva er en mediemøbel?

En mediemøbel er en hylle eller en benk spesielt designet for å romme TV, lydsystemer, spillkonsoller og annen elektronikk som tilhører underholdningssystemet.

Skal man velge en vegghengt eller gulvstående mediemøbel eller tv møbel?

Begge variantene har sine fordeler. En vegghengt mediamøbel tar ikke opp noe gulvplass og gir rommet en luftig  følelse, mens en gulvstående modell er enklere å flytte og krever ikke at man borrer hull i veggen. Det beste er å smak, plass og behov bestemme.

Hvordan skal en vegghengt tv benk fra Trademax monteres?

Da TV-benken i seg veier en hel del , og skal tåle skal tåle ytterligere noen kilo, er det viktig at den er forsvarlig montert på veggen. Bruk borr, skruer og plugger tilpasset vekten av møblene og materialet i veggen, og bruk heller en skrue for mange enn en for lite.

Kan jag bestille mediamøbler og tv møbler online, uansett størrelse?

Absolutt. Her på Trademax er det alltid enkelt å handle på nettet, uansett om det er en solid TV-benk eller en liten detalj. Benytt anledningen til å ta underholdningen til et nytt nivå hjemme, og bestill et stilig og praktisk mediemøbel billig og enkelt her på Trademax!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Kampanje