Kampanje på Mediamøbel & tv møbel

425 stk produkter
Kampanje
b12efb85a4b80258cec272bbac9a594081681554.jpg
Populære filtreringer

Investér i stilfull oppbevaring til TV-en, lydsystemet og alt annet som hører til et komplett mediesystem. Ta en titt på vårt utvalg av romslige og stilige mediamøbler og TV-møbler her på Trademax.no, og finn din nye favoritt til en virkelig god pris.

Øk underholdningen med fine mediamøbler

Hva er et mediamøbel?

Et mediamøbel er en hylle eller benk spesielt designet for å huse TV-en, lydanlegget, spillkonsoller og annen elektronikk som hører til hjemmets underholdningssystem.

Bør man velge et veggmontert eller gulvstående mediamøbel?

Begge varianter har selvfølgelig sine fordeler. Et veggmontert mediamøbel tar ikke opp gulvplass og gir hele rommet en luftig følelse, mens en gulvstående modell er enklere å flytte og krever ikke at man borrer hull i veggen. Det beste er å la smak og behov avgjøre valget.

Hvordan skal en veggmontert TV-benk eller TV-møbel fra Trademax monteres?

Ettersom en TV-benk veier en del i seg selv, og skal tåle ekstra vekt, er det viktig at den er godt forankret hvis den skal monteres på veggen. Tilpass bor, skrue og plugg etter både møbelets vekt og materialet i veggen, og bruk heller en skrue for mye enn en for lite.

Kan jeg bestille mediamøbler online, uansett størrelse?

Absolutt. Her på Trademax er det alltid enkelt å handle på nettet, enten det gjelder en solid TV-benk eller den minste interiørdetalj. Benytt sjansen til å ta underholdningen hjemme til et nytt nivå, og bestill et stilig og praktisk mediamøbel billig og enkelt online her på Trademax!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje