Ella Familieseng 280x210 cm

- (+Flere valg) Beige

Om produktet
Oversikt
Sengemål:280x210 cmFargenavn:BeigeFarge:Fasthetsgrad:Fast/MediumSengegavl:Uten sengegavlArtikkelnummer:1970858
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1970858
Øvrig
Fargenavn
Beige
Farge
beige
Fasthetsgrad
Fast/Medium
Sengegavl
Uten sengegavl
Sengegavl inngår
Nei
Størrelse
Sengemål
280x210 cm
Produktinformasjon

Er dere en småbarnsfamilie der alle deler samme seng, med armer og ben sammen? Eller liker du og partneren din å kunne strekke ut ekstra? Ella er kontinentalsengen for hele familien. Det er en ekstra stor og innbydende seng med fantastisk liggekomfort. Her våkner du uthvilt og uthvilt, klar for en ny dag. Sengens tidløse design, kvaliteten på stoffet og fine, gjennomtenkte detaljer gjør den til et vakkert møbel på soverommet. Med Ella får du mye kvalitet for pengene.

 • En ekstra bred kontinentalseng for hele familien.
 • Velg mellom tre ulike sovekomfort - fast, fast/medium og medium.
 • Det vakre linlignende stoffet kommer i forskjellige farger til få sengen til å passe til soverommet ditt.
 • Sengegavl kjøpes separat.

Struktur

 • Overmadrass: En fleksibel overmadrass som, takket være det elastiske polyeterskummet, gir hele kroppen støtte og komfort. Den er pikset med et mykt stretchstoff på liggende siden for best mulig etterlevelse.
 • Fjærmadrass: Vendbar varmebehandlet lommeelastikk, 250 fjærer/m² (1,8 mm tykk tråd). Pocketfjærer med individuelt viklede fjærer, som fungerer uavhengig og følger bevegelsene dine, og gir støtte når og hvor du trenger det.
 • Rammemadrass: Varmebehandlet bonellfjær 115 fjærer/m² (2,2 mm tykk tråd). Rammemadrassen fordeler kroppsvekten din jevnt over hele madrassen, noe som gir god trykkavlastning for hele kroppen.
 • Stamme: Fingerskjøtet treramme (80 mm).

Vedlikeholdsråd

 • For å holde sengen ny og fin i lang tid anbefaler vi at du bruker Textile Clean & Protect Sett regelmessig, ca 2-4 ganger i året og etter behov.
 • Husk å støvsuge sengen med jevne mellomrom for å holde unna støvpartikler.
 • Skulle du få en flekk på din nye seng vi anbefaler Textile Stain Away som du enkelt kan bruke til å punktbehandle det berørte området.
 • Vi vil råde deg til å snu sengemadrassen regelmessig slik at den varer lengst mulig. I tillegg har vi massevis av madrassbeskyttelse som fungerer som et ekstra beskyttende lag for din sengemadrass.

Garanti

For at du skal føle deg trygg med kjøpet, senger dekkes av Trademax av vår sengegaranti. Komponentene i sengene våre gjennomgår alltid strenge kvalitetskontroller og tester. Som følge av disse har vi utvidet forbrukerkjøpslovens klagerett med utvidede garantier på hele vårt sengesortiment. Garantitiden for denne sengen kan du se under kjøpsknappen.


Serien Ella kjennetegnes av et rolig og behagelig design med stor funksjonalitet. Den består av rimelige og moderne sengeprodukter med fantastisk komfort. Ella tilbyr bl.a. kontinentalsenger, sengegavler, justerbare senger og ferdige sengepakker i flere ulike størrelser og farger slik at du kan finne en Ella som passer deg og dine behov.

Leveranse
Sendes normalt i løpet av 6-8 uker.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Kjøpsvilkår
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 02 69

Åpningstider:
15 999
,–
Delbetale fra: 382,–/Måned
Sendes normalt i løpet av 6-8 uker.
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Fargenavn:Beige
Beige
+ 0,–
Mørkeblå
+ 0,–
Rosa
+ 0,–
Muldvarp
+ 0,–
Endre
Inngår
 • Sengemål: 280x210
 • Sengegavl: Uten sengegavl
 • Fasthetsgrad: Fast/Medium
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Basert på 19077
Fordi det var enkelt
Fordi det var enkelt
Fordi det var enkelt
Anne Lise foss2023-03-24
Kvalitet på sengen selvom den er litt forhøy ellers veldig pen!
Kvalitet på sengen selvom den er litt…
Kvalitet på sengen selvom den er litt forhøy ellers veldig pen!
CHARLES 2023-03-24