Jupiter Kontinentalseng 160 Svart Medium/Medium

Lateks

-23%
Artikkelnummer: 564130
Klikk for å forstørre bildet
  Gjør dine valg
  Kvantitet
  1

  Produktinformasjon

  Jupiter kontinentalseng fra Kinnabädden er ikke bare elegant og herlig bekvem - den er dessuten en av våre mest prisgunstige kontinentalsenger! Sengen er laget av høykvalitative materialer og har pocketfjæring, lateksovermadrass og en stabil treramme av svensk furu. For deg som leter etter et stilrent design, god kvalitet og fantastisk komfort til en fortreffelig pris. Sengen er trukket med et eksklusivt skumlaminert møbelstoff, allergisikkert og Økotex-sertifisert. Kompletter gjerne med en sengegavl. Bland tilvalgene finns en glatt hodegavl i samme stoff som sengen, høyde: 108 cm.  

  Sengegavl er ikke inkludert.

  Sengebunn:
  Den 8 cm høye sengerammen er danskprodusert og konstruert av svensk massiv furu. Med solide ribber og bonellfjær stoppet med polyeter blir det skapt forutsetninger for best mulig holdbarhet og stabilitet. 

  Mellommadrass:
  Den vendbare mellommadrassen har et avansert pocketsystem med fjær i 5 soner. En ettergivende pocketfjærmadrass med fjær som arbeider individuelt og former fjæringen etter kroppen med maksimal presisjon for å avlaste og gi rett støtte i alle sitte- og sovestillinger. Det gjør at du får en dypere søvn og våkner mer uthvilt, da trykkpunkter som skuldre og hofter blir utsatt for minimalt trykk. Mellommadrassen har et heldekkende trekk og polyeterstopping.  

  Overmadrass - Lateks 40 mm:
  En 8 cm tykk overmadrass med en kjerne av 40 mm naturlateks. Lateks avlaster dine trykkpunkter og leder bort varme, som gjør at du kan sove svalt og komfortabelt og holder overmadrassen fin med lang levetid. Overmadrassen er pikert for ekstra elastisitet og en omfavnende følelse, samt stoppet med 300 g fuktavvisende fibervatt. Overmadrassens trekk har innvevde bambusfiber som har en antibakteriell, dufthemmende og avkjølende effekt. Trekket som er quiltet i 100% polyester, er avtagbart og vaskbart.

  Jupiter har 15 års garanti mot ramme- og springfjærbrudd forårsaket av materielle feil.

  Om Kinnabädden
  Kinnabädden har over 60 års erfaring med å bygge senger. Med en seng fra Kinnabädden får du ekte skandinavisk sengekomfort, materiale og håndverk av svært god kvalitet og stor trygghet i mange år framover. Kinnabädden bruker dyktige håndverkere der det trengs og utnytter moderne produksjonskapasitet der det behøves. Kinnabädden har på denne måten skapt forutsetninger for høy kvalitet og muligheten til å realisere drømmen om en skandinavisk kvalitetsseng!

  Ikke glem å kjøpe til madrassbeskyttelse for å forlenge din sengs levetid!

  Spesifikasjoner

  Øvrig
  VaremerkeKinnabädden
  FargenavnSvart
  Farge
  TypeKontinentalseng
  StoffSvart
  FasthetsgradMedium/Medium
  SengegavlIngen sengegavl
  Material
  OvermadrassLateks 40 mm
  Mål
  Bredde160 cm
  Lengde200 cm
  Sengemål160x200 cm

  Varemerke

  Kinnabädden

  Behøver du hjelp?

  Ring oss på 23 96 02 69

  En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

  Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
   10:00 - 15:00
  • Lørdag:
   Stengt
  • Søndag:
   Stengt

  Kunder som så på dette produktet var også interessert i

  -35%
  Levering
  LAVE FRAKTKOSTNADER
  7 995 kr
  Veil. pris: 12 395 kr
  Du sparer: 4 400 kr
  Velg antall
  -57%
  Lagervare
  LAVE FRAKTKOSTNADER
  1 495 kr
  Veil. pris: 3 495 kr
  Du sparer: 2 000 kr
  Velg antall

  Anbefalte produkter

  Produkter i samme serie