Select No 4 Komplett Sengepakke 140x200 Medium

Beige/Svart/Gullben

Artikkelnummer: 665439
Gjør dine valg
Blå
+ 0,–
Blå
Lysegrå
+ 0,–
Lysegrå
Mørkegrå
+ 0,–
Mørkegrå
Beige
+ 0,–
Beige
Velg fargenavn
Sølvben
+ 0,–
Sølvben
Gullben
+ 0,–
Gullben
V-formede Metallben
+ 0,–
V-formede Metallben
Ben Svart/Gull
+ 0,–
Ben Svart/Gull
Metalben
+ 0,–
Metalben
Kobberben
+ 0,–
Kobberben
Velg ben
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
2d 21h 4m 46s
Kampanj

Spesifikasjoner

Mål
Bredde140 cm
Sengemål140x200 cm
Material
BenBen Svart/Gull
Antall
Komfortsoner7
Øvrig
KomfortLyx
VaremerkeBerg & Strand
SerieSelect No 4
FargenavnBeige
Farge
BenBen Svart/Gull
FasthetsgradMedium
SengegavlDypstiftet Sengegavl 140 cm
Fjæring springfjærmadrassPocket
Fjæring rammemadrassPocket
StilSkandinavisk
KvalitetLyx
StoffnavnEllie 4
Garanti20 år

Detaljerte spesifikasjoner

Ben 15 cm 4 stk
2 stk - Ben 15 cm 4 stk
Svart/Gull
Berg & Strand
Flere produkter fra Berg & Strand
Mål
Sokkel/Ben høyde15 cm
Material
BenBen Svart/Gull
Øvrig
FargenavnSvartGull
Farge
Select Dypstiftet Sengegavl 140 cm
1 stk - Select Dypstiftet Sengegavl 140 cm
Beige
Berg & Strand
Flere produkter fra Berg & Strand
Mål
Bredde140 cm
Høyde131 cm
Øvrig
SerieSelect tillbehör
FargenavnBeige
Farge
StoffEllie 4
SengegavlDypstiftet Sengegavl 140 cm
KvalitetLyx

Produktinformasjon

Select er en serie bestående av seks solide konstruerte kontinentalsenger med fine tilbehør i form av sengegavler, sengeben og puter. Select No 4 Komplett Sengepakke er perfekt for deg som vil være med og skape din egen seng! Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg. I denne sengepakken inngår kontinentalseng, ben og sengegavl.

Velg medium eller fast
Sover dere sammen? Ingen problem. Velg mellom en fjærmadrass i medium eller fast komfort. Fjærmadrassen kan tilpasses etter akkurat ditt ønskemål, uansett om dere vil ha samme eller forskjellig komfort.

Sengens rammemadrass er bygd opp på en klassisk fingerskjøt trestamme med pocketfjæring. Fjærmadrassen består av pocketfjæring, i hele sju soner. Det øverste laget av fjærmadrassen består av et tynt lag filt. Med en kantsydd overmadrass i lateks blir komforten optimal. Den elastiske kjernen gjør at overmadrassen former seg helt etter kroppen din og skånsomt støtter opp de områdene din kropp hviler på som mest. Overmadrassen er kledd i et stretchstoff for å skape en god følsomhet. Select No 4 kommer i fire fargevalg. Madrassens trekk kan tas av, noe som gjør det enkelt å vaske ved behov. Kan vaskes på 60°. Velg mellom seks ulike ben, som varierer på design, material og farge. Velg mellom tre fine gavler.

SELECT SERIEN
Select er en serie bestående av seks tungt konstruerte kontinentalsenger med fine tilbehør i form av sengegavler, sengeben og puter. Select kontinentalsenger er rangert fra No 1 til No 6. Rangeringen går ut i fra sengens oppbygging og material. For eksempel er Select No 1 en seng med standarkomfort som kommer i to farger og har en tilhørende overmadrass samt en variant av ben. Select No 6 som er den sengen som er høyest rangert, har en utrolig luksuriøs og unik oppbygging som stikker seg ut fra mengden på det store markedet av senger. Til Select No 6 har du fire valg av farger, tre valg av overmadrasser samt seks valg av ben. Select serien gir deg et bredt utvalg kvalitetssenger med valgfritt tilbehør, noe som gjør det lett å finne en seng som passer dine behov og ønskemål, både utseende og komfort.

HVILKEN SENG PASSER DEG?
Select No 1 Kontinentalseng er en stabil seng med slitesterkt stoff og overmadrass med behagelig komfort.

Select No 2 Kontinentalseng er en seng av god kvalitet og som puster veldig godt.

Select No 3 Kontinentalseng er en utrolig prisgunstig seng med høy kvalitet og komfort. Denne sengen passer deg som setter pris på god kvalitet, men til en bra pris.

Select No 4 Kontinentalseng er perfekt for deg som vil være med og skape din egen seng! Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg.

Select No 5 Kontinentalseng er en luksuriøs seng med et fantastisk progressivt støtte til hele kroppen. Denne sengen tilbyr flere valgmuligheter, både til utseende og oppbygging i madrasser.

Select No 6 Kontinentalseng er en utrolig luksuriøs seng med beste tenkbare komfort! Med mange valgmuligheter og tilbehør kan du skape en seng etter akkurat dine behov og ønskemål.

Varemerke

Berg & Strand
Berg & Strand

Behøver du hjelp?

<strong>Telefon: </strong>23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt