Kinosofa & reclinersofa

20 stk produkter
Kampanje
1312686.jpg

Har du investert i et nytt hjemmekinoanlegg? Da bør du vurdere å gå til anskaffelse av en av våre komfortable kinosofaer. Filmopplevelsen blir mye bedre når forholdene ligger til rette for en behagelig opplevelse. Om du elsker film så bør du se nærmere på våre fantastiske kinosofaer! Vi tilbyr en rekke modeller fra den kjente produsenten Scandinavian Choice. Lurer du på hvilken sofa som passer best i din stue? Da er det bare å ta kontakt for råd og veiledning. Vi hjelper deg med å finne den perfekte kinosofaen til din bolig!

Med en kinosofa og reclinersofa kan du skape en ekte kinofølelse hjemme i din egen stue og samtidig slipp raslende godteposer og bråkete ungdommer som kniser i salongen. Det som utmerker en kinosofa er at den er fantastisk bekvem. Faktisk langt mer bekvem enn stolene på kinoen! Visse kinosofaer kan også ha spesielle egenskaper, som for eksempel koppholdere eller mulighet til å lade mobilen. Oppdag vårt sortiment av kinosofaer og finn den som passer deg best. Skap et helt kinorom der sofaen gjør hele forskjellen, eller skaff en kinosofa til stuen bare for at den er så god å sitte i.

Finn din favoritt blant våre kinosofaer og reclinersofaer!

Du har vel ikke gått glipp av at vi har 10 års garanti på alle sofaer? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår. Dessuten har du alltid 14 dagers angrerett!

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje