Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanje på3 seters sovesofa

163 stk produkter
Viser 24 av 163 produkter
1
...
7

Å kombinere en 3-seters sofa med muligheten for overnatting er genialt. Med en 3-seters sovesofa får du både et komfortabelt sittemøbel og en praktisk seng som kan skjules på dagtid. Ved å velge en av våre rimelige 3-seters sovesofaer, får du plutselig et innbydende hjem på to måter. Finn den sovesofaen som passer for deg i vårt brede utvalg.

Gi plass til mange gjester med en 3-seters sovesofa

Hvordan skal jeg velge en 3-seters sovesofa?

Først bør du tenke på om du har behov for en smalere seng i sovesofaen eller en bredere. Ønsker du en dobbeltseng eller to enkeltsenger når du slår ut sofaen som seng? Utseendet og komforten i selve sofaen er også viktig, og du bør selvfølgelig velge en 3-seters sovesofa som passer til din øvrige interiørstil.

Hvor skal jeg plassere min 3-seters sovesofa?

En 3-seters sovesofa kan like gjerne stå i stuen som i et gjesterom eller arbeidsrom. Den er behagelig å sitte og ligge i som den er, samtidig som den gir mulighet for deg selv eller gjestene dine til å sove godt i en ekte seng. Tenk på å plassere din 3-seters sovesofa slik at den enkelt kan slås ut som seng uten at du må flytte på andre møbler.

Hvordan får jeg min 3-seters sovesofa til å passe inn?

Hvis din nye sofa ikke har samme farge og stil som andre sofaer og lenestoler, kan du binde dem sammen ved hjelp av andre tekstiler. Du kan for eksempel ha noen pynteputer og et teppe i samme farge som andre møbler i din 3-seters sovesofa. På den måten knytter du interiøret sammen.