Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 2424 produkter
1
...
101

Populære filtreringer

Billige sovesofaer av høy kvalitet finner du hos oss, der drømmer om flotte og praktiske stuemøbler blir til virkelighet! Forvandle din sofa til en myk madrass under to minutter, og la deg selv eller dine gjester sove godt. En behagelig sovesofa gir deg mange muligheter i hjemmet. Trademax tilbyr ikke bare mengder av sovesofaer til en billig penge, men også midlertidige ekstrasenger som også kan brukes som permanente soveplasser om du kompletterer med en god overmadrass. Uansett om du vil ha en hjørnesovesofa, en sovesofa med divan, en stor eller liten sovesofa, finner du den her! 

Handle sovesofaer & hjørnesovesofaer online

 • Hvordan velger jeg rett sovesofa?

  Det er mange kriterier å vurdere når du kjøper en sovesofa. Først og fremst må du bestemme deg for hvilket design og farge du ønsker, slik at det passer inn i ditt øvrige interiør. Uansett om du er på utkikk etter en i skinn- eller trekk av stoff finner du den her hos oss. Her finner du grå, hvit svart og beige i masse forskjellige modeller og design. Er det barn eller kjæledyr i familien, kan det være lurt å vurdere en sovesofa med avtagbart trekk.
 • Stor eller liten sovesofa?

  Hvilken størrelse og mål på sengen trenger du? Når du velger en sovesofa, er det viktig å nøye måle plassen der den skal plasseres. Vi har alt fra to-seters sovesofaer til store sovesofaer med sjeselonger og hjørnesovesofaer. En liten sovesofa er smart å ha på barnerommet, når barna dine har venner som sover over.
 • Hvilke funksjoner har en sovesofa?

  Sofaen skal kunne tilby komfort og bekvemmelighet under lange hyggekvelder, og deretter raskt og enkelt slås ut til en komfortabel dobbeltseng om ønskelig. En sovesofa er både stilig og romslig med plass til hele familien eller gjester. En praktisk løsning for deg som har mindre oppbevaringsplass i boligen er å kjøpe en sovesofa med oppbevaring. Under seteputene er det god plass til å oppbevare tepper og puter når de ikke er i bruk.
 • Forovervendt eller langsmed sovesofa?

  Den forovervendte sengen har en hel seng som dras rett frem og gjør det mulig å ha en sofa som ikke er så bred. Den strekker seg imidlertid 210-230 cm fra veggen og trenger derfor mer plass utover i rommet. Sengeinnlegget ligger ofte under sitteputene, noe som gjør det nesten umulig å se at det er en sovesofa. I en langs med sovesofa sover du rett og slett langs sofaen. En langs med sovesofa har ofte to separate senger som kan plasseres ved siden av hverandre eller på forskjellige steder. Den nederste sengen er ofte separat og kan plasseres i et annet rom mens sofaen brukes som sitteplass. Fordelen med denne typen er at den ikke tar mye plass utenfor rommet når den lages.
 • Hvordan kan jeg føle meg trygg når jeg kjøper en sovesofa på nett?

  Er du på jakt etter en sovesofa til en billig pris med høy kvalitet, har du kommet til rett sted. Hos Trademax finner du et stort utvalg av sovesofaer på nett fra flere av Europas ledende møbelprodusenter. Når du har bestemt deg for en modell, klikker du den bare hjem i onlinebutikken vår og ser frem til en rask levering. Besøk gjerne noen av våre butikker, for å prøve ut og teste møblene. I tillegg har vi 10 års garanti på alle sofaer!