Lekre og smarte sovesofaer

Viser 2716 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Billige sovesofaer av høy kvalitet finner du hos oss, der drømmer om flotte og praktiske stuemøbler blir til virkelighet! Forvandle din sofa til en myk madrass under to minutter, og la deg selv eller dine gjester sove godt. En behagelig sovesofa gir deg mange muligheter i hjemmet. Trademax tilbyr ikke bare mengder av sovesofaer til en billig penge, men også midlertidige ekstrasenger som også kan brukes som permanente soveplasser om du kompletterer med en god overmadrass. Uansett om du vil ha en hjørnesovesofa, en sovesofa med divan, en stor eller liten sovesofa, finner du den her! 

Sovesofa online

Sofaen er minst sagt et viktig møbel i hjemmet. Det er en plass for avslapping og for samvær med familie og venner. For deg som vil ha høy funksjonalitet eller har lite plass i hjemmet, er en liten eller stor sovesofa den ultimate løsningen. Sovesofaen er som en tradisjonell sofa, bare litt smartere, da du kan endre den til en seng i en enkel håndvending. Det er praktisk å alltid ha en komfortabel soveplass klar om du skulle få overnattingsgjester! Når den lange filmkvelden begynner å gå mot slutten eller festen dabber av, er det helt enkelt bare å felle ut sofaen og krype til køys. Våre sovesofaer er av høy kvalitet, er like behagelige og ser ut som vanlige sofaer på utsiden. Velger du en lekker sovesofa fra Trademax behøver du ikke gjøre noen kompromisser; du får design og funksjon på en gang, og dessuten til en rimelig pris. 

Velg rett sovesofamodell

Det er mange kriterier å ta hensyn til når du skal kjøpe sovesofa. Først og fremst behøver du å ta stilling til hvilket design og hvilken farge du ønsker for at den skal passe inn i din øvrige innredning. Enten du leter etter en i skinn eller stoff eller kanskje en hjørnesovesofa, så finner du det her hos oss. De finnes blant annet i grå, hvit, svart og beige i mengder av ulike modeller og design. Er det barn eller husdyr i familien kanskje du også bør vurdere en sovesofa med avtagbart trekk.

Stor eller liten sovesofa?

Hvilken størrelse og sengemål behøver du ha? Når du velger sovesofa er det viktig å være nøyaktig når du måler plassen der du ønsker å plassere møbelet. Vi har alt fra mindre toseters sovesofaer til den lille studenthybelen eller tenåringsrommet, til store sovesofaer med sjeselong og hjørnesovesofaer. En liten sovesofa er smart å ha på barnerommet, når dine barn har venner som overnatter. 

Mange flotte funksjoner

Du behøver også tenkte over hvilke funksjoner din sitte- og soveplass skal ha. Sofaen skal kunne tilby komfort og bekvemmelighet under lange kosekvelder, for å deretter raskt og smidig felles ut til en deilig dobbeltseng om det ønskes. En divansovesofa er både stilren og romslig med plass til hele familien eller gjestene. En praktisk løsning for deg som har mindre oppbevaringsplass i hjemmet er å kjøpe en sovesofa med oppbevaring. Under seteputene er det god plass til å oppbevare dyner og puter når de ikke brukes. 

Velg mellom en sovesofa som du feller ut fremover eller en variant du feller ut på langs. Sovesofaen du feller ut fremover har en hel seng, for eksempel med sengemålene 140x200, som felles ut rett fremover og gjør det mulig å ha en sofa som ikke er så bred. Derimot går den ut 210-230 cm fra veggen og behøver derfor mer plass utover i rommet. Ofte ligger sengeinnsatsen under seteputene som gjør det nesten umulig å se at det er en sovesofa. I en sofa du feller ut på langs sover du helt enkelt langs med sofaen. Den sofaen du feller ut på siden har ofte to separate senger som kan stilles ved siden av hverandre eller på ulike steder. Undersengen er ofte separat og kan plasseres i et annet rom mens sofaen brukes som sitteplass. Fordelen med denne typen er at den ikke tar så stor plass utover i rommet når den er oppredd. En sovesofa du feller ut på langs har ofte en springfjærmadrass i setet, som gjør den til en god sovesofa som man kan sove i hver natt. Du sparer mye plass i den lille leiligheten ved å ha en bekvem sovesofa i stedet for en seng. Tenk på at om du leter etter en permanent soveløsning, behøver du å kjøpe til en overmadrass av god kvalitet for å få en god liggekomfort. 

Kjøp sovesofaer billig online og spar penger

Mange hus og leiligheter har ofte ikke plass til et gjesterom med senger som bare står oppstilt og venter på gjester som kanskje kommer noen ganger i året. En sovesofa er en selvskrevet møbel i de fleste hjem i dag, da det er et funksjonelt møbel samtidig som det er en seng, ofte med oppbevaring. Leter du etter en billig sovesofa med høy kvalitet har du kommet til rett sted! Hos Trademax finner du et stort sortiment av sovesofaer på nettet fra flere av Europas ledende møbelprodusenter. Når du har bestemt deg for en modell er det bare å klikke den hjem i vår onlinebutikk og se fram mot en rask og levering som du dessuten kan få levert på døren. Vi har 14 dagers angrerett, så du du kan føle deg trygg med ditt valg. Dessuten har du alltid 10 års garanti på sofaer du kjøper hos oss. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår. Og er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med våre dyktige og kunnskapsrike kundeservicemedarbeidere. Vi er her for å hjelpe deg skape smidige, funksjonelle og bekvemme innredningsløsninger!

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie