Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanje påHjørnesovesofa

96 stk produkter
Viser 24 av 96 produkter
1
...
4

Mange har familie og venner som bor langt unna. Men du ønsker å kunne møtes og tilby overnatting. Det er ikke alltid like enkelt hvis du bor på normal størrelse. Å ha en eller to sovesofaer hjemme betyr at du ikke trenger å la et helt rom være gjesterom med senger. Du kan bruke sofaene til hverdags, men fortsatt ha soveplasser til gjestene dine. Hos oss finner du mange modeller, inkludert vanlig hjørnesovesofa, hjørnesofasenger med divan, dagsofa eller lenestol senger.

Maksimer overnattingsplassene for gjestene med en hjørnesovesofa

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har plass til en ekstra seng?

Ikke alle kan ha en gjesteseng hjemme. Et alternativ kan da være å investere i en hjørnesovesofa eller en enkel sovesofa som din vanlige sofa i for eksempel stuen. Hvis du vil ha ytterligere sengeplasser, kan du også komplettere med en eller to lenestol senger. På denne måten har du to funksjoner i én sofa og kan ha mange overnattende gjester.

Er hjørnesovesofa like komfortabel som en vanlig sofa?

De fleste opplever ingen forskjell på komforten i en sovesofa og en vanlig sofa. I dag produseres de fleste sofaer med maksimal komfort i tankene, og sovesofaer har bare en ekstra funksjon. Hvis du har lite plass, velg da sofaen du ønsker med sovefunksjon, så optimaliserer du plassen din.

Er det vanskelig å bruke en hjørnesovesofa?

Det er ikke vanskelig å lage seng i en hjørnesovesofa. Det finnes litt forskjellige løsninger avhengig av modellen, men alle kan enkelt omgjøres til en liggeplass for gjestene dine. I mange sovesofaer er det også mulig å oppbevare laken og dyner i sofaen.