Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanje påSovesofa divan

284 stk produkter
Viser 24 av 284 produkter
1
...
12

En smart måte å ha tilgang til senger for overnattende gjester er å ha en eller flere sovesofaer. Hvorfor ikke kombinere stuen din med midlertidige senger når du trenger det? Det er morsomt å kunne tilby overnattingsmuligheter for gjester selv om man ikke har stor bolig eller mange gjesterom. Å ha en sovesofa med divan gjør at du kan bruke den til hverdags og når du får gjester som vil sove over.

Få to i én med en sovesofa med divan

Finnes det sovesofaer som fungerer i stuen?

Vi har flere modeller av sovesofaer med divan som ser ut og fungerer som vanlige sofaer med divan. På denne måten sparer du mye plass og trenger ikke å ha både og. En sovesofa med divan gjør at du kan legge ned og re opp hele eller deler av sofaen, avhengig av hvor mange senger du trenger. Det er også oppbevaringsplass for dyner og puter.

Hva er fordelen med en sovesofa med divan?

Med en divan til sofaen har du god lagringsplass, du kan også ha en sittedel selv når sofaen er utslått og oppredd. En sovesofa med divan er komfortabel til hverdags, hvis du for eksempel vil strekke ut bena og ligge når du ser på TV. Divanen kan også fungere som en daybed.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger en sovesofa?

Siden vi har mange forskjellige modeller av sovesofaer med divan og oppbevaring i forskjellige prisklasser, finnes det sikkert en som passer din lommebok og hjemmet ditt. Velg etter rommets planløsning, størrelse og farge. La smaken din, plassen og økonomien din bestemme hvilken smart sofa du skal velge.