Hylle barnerom

50 stk produkter
Kampanje
2223760(1).jpg

Oppbevaring på barnerommet kan være en utfordring. Ved å sette opp hyller blir det enklere å oppbevare og holde orden på tingene på barnas rom. En hylle til barnerommet kan kombineres på mange forskjellige måter. Ved å velge hele system eller barneromsett med skap og dører blir oppbevaringen ikke bare praktisk, men også tiltalende, og skaper en koselig følelse.

Ofte stilte spørsmål om reoler til barnerommet

Hva skal jeg tenke på med en hylle på barnerommet?

Avhengig av barnets alder og hvilken type hyllesystem du kjøper, kan det være viktig å feste hyllen ekstra godt i veggen. Bokhyller eller hyller som står på gulvet på barnas rom er praktiske, men bør sikres i veggen for å unngå ulykker. Det kan fort bli vilt når barn leker.

Hvordan løser jeg oppbevaring med en hylle på barnerommet?

Det er mulig å kombinere en hylle som skrus fast på veggen med gulvmonterte hyller for å enkelt maksimere oppbevaringen. Bruk gjerne skuffer og utnytt mulighetene til å forvandle rom til skap. Da kan du optimalisere oppbevaringen selv på mindre områder. Det finnes også hele sett for barnerom med hyller og skap som matcher. Hvis du kjøper hele settet, er det viktig å måle opp området først.

Hvordan dekorerer jeg med hyller på barnerommet?

Gjør det enkelt for barna å holde orden ved å tilpasse hyllene etter alder og høyde. Ved å montere hyllene lavere kan barna selv legge tilbake tingene sine. Det er også mulig å montere hyller litt høyere opp hvis du vil dekorere med pyntegjenstander som barna ikke skal nå så lett.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje