Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 409 produkter
1
...
18

Orden og oversikt er noe som er ukjent for mange barnerom. Her på Trademax finner du løsningen på det! Vi har et stort utvalg av møbler til oppbevaring i barnerommet. Med praktiske og funksjonelle møbler er det lettere å holde orden på leker og klær i barnerommet. Vi tilbyr kommoder, hyller, garderober og oppbevaringsskuffer i ulike materialer, farger og størrelser som er tilpasset for barn når det gjelder både stil og funksjon. Ta gjerne en titt på vårt sortiment, du finner sikkert den oppbevaringen som du vil ha for barnets leksaker!

Møbler for barnets oppbevaring på nettet - enkelt og komfortabelt

Lekebiler, legobiter og klær i hauger. De fleste av oss kjenner seg nok igjen i dette når vi tenker på barnas rom. Å gå og rydde opp i rotet er sjelden fristende, men det finnes enkle triks som gjør det enklere. Gjennom å kjøpe smart oppbevaring til barnerommet trenger du ikke lenger å rydde opp etter barnas lek, de kan veldig fint gjøre det selv. Her finner du trendy kasser på hjul som passer perfekt å slenge ned legoklosser i, når leken er over. Vi tilbyr også fine og mønstrede oppbevaringsbokser i forskjellige størrelser som passer for eksempel til samlekort, penner eller blader. Merk hver boks med ulike etiketter, sånn at det blir enklere å sortere alt.

Når det kommer til den enorme kleshaugen finnes det smarte og fine kroker som garantert kommer til å gjøre det lettere. Velg blant fine hengere med bokstaver eller ulike tekster. Her kan barna selv henge opp skolesekken, morgenkåpen eller capsen. Å holde orden på barnerommet blir ikke vanskelig når barna har forskjellige oppbevaringsmuligheter. Med et kreativt og stilig design vil det selvfølgelig også være morsommere å holde det ryddig, barna kommer også til å like det.