Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Kampanje påHyller

479 stk produkter
Viser 24 av 479 produkter
1
...
20

Populære filtreringer

Når du innreder hjemmet ditt, trenger du personlige og vakre detaljer som skaper riktig atmosfære, men det trengs også praktiske og brukervennlige møbler. Når du velger en vakker hylle, får du et dekorativt møbel og et sted der du kan oppbevare og plassere tingene dine. En hylle gir rom og høyde til rommet. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av hyller i forskjellige modeller som kan stå på gulvet som dekorasjon, henge på veggen med pyntegjenstander og bøker, eller brukes som romdelere. En hylle har mange bruksområder og tar liten plass, men har stor kapasitet.

Hyller til forskjellige behov

Hva kan jeg plassere på en hylle?

Hvis du velger en hylle fra oss på Trademax for å skape en koselig stemning i rommet, kan du velge en dekorativ hylle som gjenspeiler din personlighet. Når du fyller den med dekorasjoner, kan den være nøytral. Hvis du velger en enkel hylle, vil det være de tingene du legger på hyllen som vil snakke. Du kan plassere ting som gjenspeiler din personlighet, som fotografier, ferieminner, bøker og vakre pyntegjenstander.

Hvor kan jeg plassere en hylle?

En hylle gir liv til tomme vegger. Du får høyden i rommet og kan plassere flere hyller for å skape harmoni og bruke resten av veggene til bilder eller plakater. Hos oss på Trademax kan du finne alt fra en moderne hylle å henge på veggen til enkle og klassiske hyller som er gode for bøker.

Hvilken høyde på en frittstående hylle skal jeg ha?

Hvis du har mange bøker, er det bra å velge en høyere hylle med mye plass. Hvis du vil bruke hyllen din til pyntegjenstander, er det best å velge en som ikke går over øyehøyde. Lavere hyller fungerer også som gode avlastningsflater. Hvis du har spørsmål om hyllene som finnes hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.