Hyller

4 249 stk produkter
Kampanje
681154(1).jpg
Populære filtreringer

Skap et hyggelig og personlig hjem med hyller fra Trademax. Organiser og vis frem med hyller i forskjellige design og utførelser. Her finner du alt fra tradisjonelle bokskap og moderne stigehyller og vegghyller, til komplette hyllesystem. Vi tilbyr et stort utvalg av hyller med ulike oppbevaringsløsninger i en mengde forskjellige størrelser, farger og stiler. Velkommen til å titte deg gjennom vårt brede sortiment for å finne hyller som passer inn i hjemmet ditt!

 

Hyller til forskjellige behov

Uansett om du holder på å bygge ditt eget bibliotek eller leter etter hyller å pynte med vakre innredningsdetaljer, så har Trademax møblene som passer deg. Vi forstår at mennesker er forskjellige, også våre innredningsbehov. Vi har samlet hyller i alle tenkbare utførelser sånn at du kan finne de som stemmer overens med dine oppbevaringsbehov og din stil. Uansett om du leter etter en elegant hylle til stuen, en praktisk kjøkkenhylle, eller en skohylle og hattehylle til gangen lover vi at vi har oppbevaringsløsninger for deg. Velg mellom gulvstående og vegghengte modeller som passer alle rom i hjemmet, som for eksempel: 

  • Stinghylle
  • Trappehylle
  • Stigehylle
  • Hylle med skuffer

Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Kanskje du har begrenset med gulvplass, kanskje du vil vise frem dine vakreste innredningsdetaljer? Å sette opp en hylle på veggen er et smart valg, det er både praktiske og estetiske aspekter. 

 

Bokhyller som oppbevaring – Ikke bare til bøker

En bra bokhylle skal gi deg den oppbevaringen du trenger og samtidig være et fint møbel i hjemmet ditt! Derfor har vi her på Trademax et veldig stort utvalg av bokhyller i alle farger, design, former og størrelser, for at du skal kunne finne en bokhylle som passer inn i hjemmet ditt og som kan tilpasses etter dine oppbevaringsbehov. For uansett om navnet bokhyller tyder på at det er bøker som skal oppbevares i dem så trenger man jo ikke nødvendigvis følge den regelen. Bokhyllen er også ypperlig oppbevaring til andre saker, som for eksempel arbeidspermer, fotoalbum, pyntegjenstander eller kanskje en oppvisnings plass til bildene fra ferien. Noen bokhyller kommer også med skjult oppbevaring som passer bra til saker som ikke brukes så ofte, eller som du ikke vil se hele tiden, for eksempel ledninger, kritter, penner og andre småsaker. Du kan også passe på å kjøpe kurver og skuffer til din nye bokhylle, så blir oppbevaringen enda mer praktisk og oversiktlig. Hos oss på Trademax kan du kjøpe bokhyller online.  

  • åpne bokhyller
  • bokhyller med glassdører 
  • stående bokhyller 
  • lave og høye bokhyllerVelg rett hylle til ditt behov og din stil

Kanskje er du den som elsker lukten av bøker, og syns at bokrygger er en vakker del av innredningen. Sats da på åpne og store bokhyller som rommer mengder med bøker. Pass også på å kjøpe en vegghengt bokhylle som du kan fylle med bøker – det blir som en kombinert bilde og oppbevaringsplass! Eller er du den som syns at bøkene gir et litt rotete inntrykk og heller gjemmer unna dem i et bokskap med glassdører så du slipper tørke støv av dem? Et tips om du vil se dine bøker og gjenstander, men ikke vil tørke støv så ofte kan du satse på et vitrineskap. Her kan du gjøre fine stilleben og vise frem både bøker og saker uten at de samler støv ettersom glassdørene beskytter mot støv og lo. Du finner våre vegghyller og gulvhyller i alle mengder av ulike størrelser og former, sånn at du kan finne en som passer inn i ditt hjem. Kanskje du er ute etter en smal hylle med stilrent og enkelt formspråk, en gedigen hylle med godt om oppbevaringsplass, eller en rund hylle med kreativt formspråk. Hos oss finner du store og små hyller som hjelper deg å innrede både fint og praktisk. 

Når oppbevaringen rommer det den skal, blir inntrykket i rommet både rolig og harmonisk. Likeså har material- og fargevalg betydelse for rommets følelse og stil. En trehylle er like tradisjonell som moderne. Etterstreber du etter et naturskjønt og livfullt uttrykk er en hylle i eik eller bjørk et bra valg. Innredning i tre er tidløst og levbart, uansett om du vil innrede stilrent og sofistikert, eller rustikt og landlig. Hos oss kan du velge mellom tungt givende treslag i mørke og lyse nyanser som gir rommet et vakkert lyster. Vi tilbyr også lakkerte trehyller. Her finner du alt ifra en skandinavisk hvit hylle, til hyller i vakker svart. Så klart tilbyr vi også hyller i flere material enn bare tre. Hva sies om en rustikk hylle i metall, eller en stilren glasshylle eller hylle i messing med eksklusivt uttrykk? Vi hjelper deg å finne en hylle som passer akkurat ditt hjem. Vår kunnskapsrike og imøtekommende kundeservice finnes her for å hjelpe deg og svare på alle spørsmål som gjelder kjøpet ditt

 

 

 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Høy- og senkbart
Oppbevaringstype
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Belysning
Plassering
Sengemål
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje