Pakke vandring

4 stk produkter
Kampanje
1470150(3).jpg

Hvordan pakker jeg ryggsekken min?

Å pakke en ryggsekk er relativt lett, men det finnes noen knep som gjør pakkingen enklere. Alt som er tungt pakker du nærmest ryggen og de tingene som er lette legger du langt ned i ryggsekken. På den måten gjør du det lettere for din egen balanse og stabilitet. De tingene som du vil ha lett tilgjengelig pakker du i sekkens ytterlomme. Det er også bra å dele opp pakkingen din i forskjellige mapper eller poser, slik at du lettere holder orden.

Hvilken ryggsekk skal jeg velge?

Du kan dele inn ryggsekker i tre kategorier. Skal du ut på dagstur holder det med en ryggsekk som rommer 20-40 liter. Skal du på fjelltur er det bra med en ryggsekk som rommer 40-60 liter. Hvis du derimot skal ut på et langt eventyr, trenger du en større ryggsekk. Den skal helst holde mellom 60 og 120 liter.

Hvorfor er det viktig at jeg pakker rett?

Uansett hvor lenge du skal være borte eller hvor mye du skal være er det alltid viktig at du pakker rett. Skulle du være uheldig å pakke sekken på feil måte, er det fare for at du belaster ryggen mer enn beina. Da kommer du til å få såpass vondt at du kanskje må avbryte turen. Hvis du følger tidligere anbefalinger om hvordan du skal pakke riktig, der du setter funksjonen mot hva du trenger, vil du ikke ha noen problemer med pakkingen din.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje