Telt

60 stk produkter
1730323(9).jpg

Hva er viktig å tenke på når jeg skal kjøpe telt?

Først og fremst er det viktig å tenkte på hvordan du skal bruke teltet. Skal du på ferie der man skal gå mye, trenger du et telt som ikke veier så mye. Teltet skal også inneholde få deler og være lett å sette opp. Popup-telt er ofte et bra alternativ til klatring i fjellene. Bruker du teltet mer til camping og dere er flere i familien trenger du å investere i et telt der du har litt ekstra plass. 4-mannstelt er et bra alternativ også om dere er tre personer.

Er det vanskelig å sette opp telt?

Det blir ofte sagt på spøk at det å sette opp telt er en måte å teste forholdet på. Noen telt som består av mange deler kan ta litt tid å sette opp. Samtidig kan du med større telt få rominndelinger som er praktiske hvis dere er flere. Instruksjonene som følger med er enkle å forstå, så det går vanligvis raskere når man har gjort det noen ganger.

Er det behagelig å sove i telt?

Å telte er en opplevelse og det er en fantastisk måte å kunne nyte naturen på. Det er også et billig alternativ til andre boende i ferien. Gjennom å velge gode liggeunderlag kan det være uslåelig herlig å sove i telt og våkne uthvilt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager