Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Crosstrainer

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

Hvis du ønsker å komme i form uten å gå på treningsstudio, kan du ta treningen med hjem ved å skaffe deg en effektiv crosstrainer. En crosstrainer tar ikke mye plass og er et veldig godt treningsverktøy både for å forbrenne fett og for å bygge muskler på en naturlig måte.

Tren mye på liten plass med en crosstrainer

  • Hva er en crosstrainer?

    En crosstrainer er som en blanding mellom en tredemølle, en treningssykkel og en stepmaskin. Treningen blir naturlig fordi maskinen etterligner kroppens eget bevegelsesmønster og fordi føttene aldri forlater pedalene får du en jevn belastning på begge bena uten støt. En crosstrainer gir deg muligheten til en skikkelig god kondisjonstrening.
  • Når kan jeg bruke crosstraineren?

    Når du har en crosstrainer i hjemmet, kan det koste deg å bruke den daglig. All bevegelse er bra for helsen og med denne treningsmaskinen bruker du alle kroppens muskler på en naturlig måte. Treningen gjør at du forbrenner kalorier og øker endorfininnholdet i blodet, noe som gjør at du føler deg gladere og sunnere. Med en crosstrainer trenes hele kroppen, noe som gjør at du får en godt trent form.
  • Hvor kan jeg få crosstraineren min?

    En fordel med en crosstrainer er at den ikke tar mye plass. Du kan sette den i et hjørne på soverommet eller i stuen hvis du ikke vil ha et eget rom for trening. Når den ligger foran deg, blir det også lettere å følge impulsen til å trene en liten stund. En annen fordel med en crosstrainer hjemme er at du ikke trenger å bruke tid på å gå på treningsstudio.