Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Treningsutstyr

226 stk produkter
Viser 24 av 226 produkter
1
...
10

 • Hva kan jeg kjøpe av treningsutstyr på Trademax?

  Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av forskjellige typer av utstyr til treningen din. Du kan trene flere ulike muskelgrupper med vårt treningsutstyr, for eksempel med hjelp av en treningsbenk. Du finner også manualer, vektstenger og boksesekker, bare for å nevne noe av det treningsutstyret som vi tilbyr her på Trademax.
 • Hva skal jeg tenke på når jeg trener med treningsutstyr?

  Om du er en utrent person kan det være bra å ta det litt rolig i begynnelsen. Start mykt og kjenn etter hva kroppen klarer. For eksempel kan du velge å begynne med å bruke noen av våre manualer med lavere vekt.
 • Hvilke utstyr skal jeg velge når jeg vil trene opp armene?

  Om du trenger å trene opp armestyrken kan manualer eller en vektstang være god til å begynne med. Vi tilbyr også chinsrekkverk her hos oss på Trademax, der armene også får en god runde. Hos oss finner du nøyaktig samme utvalg av treningsutstyr som du bruker når du er på treningsstudioet. Ved å kjøpe treningsutstyr fra oss kan du nå enkelt utføre treningen hjemme.
 • Kan jeg kjøpe tilbehør til treningsutstyr hos dere?

  Ja, det kan du gjøre. Vi tilbyr flere forskjellige tilbehør til treningsutstyr. Om du har flere manualer liggende der hjemme, kan for eksempel vårt manualsett være bra å plassere disse i. Du finner også andre tilbehør til treningsutstyr hos oss på Trademax, for at du skal kunne få til så bra trening som mulig.