Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 12 av 12 produkter
På Trademax finner du et bredt utvalg av gymnastikkmatter og tilbehør til en overkommelig pris. Vi har alt fra gymnastikkmatter i ulike størrelser og farger til airtrack for alle nivåer av gymnaster. Vårt mål er å gi deg høykvalitets gymnastikkprodukter og tilbehør som hjelper deg med å trene og forbedre ferdighetene dine innen gymnastikk. Utforsk vårt utvalg av gymnastikkmatter, airtrack og tilbehør og finn det som passer deg best!

Hva er en airtrack?

En airtrack er en type oppblåsbar gymnastikkmatte som brukes for å trene gymnastikk og akrobatikk. Den er laget av slitesterkt PVC-materiale og fylt med luft for å gi støtabsorbering og sprett under treningen. Airtracks er perfekte for gymnaster på alle nivåer som ønsker å øve på ulike bevegelser og teknikker. Vi tilbyr flere ulike størrelser og modeller av airtrack fra blant annet Airtrack Nordic.

Hva er forskjellen mellom en airtrack og en vanlig gymnastikkmatte?

Den største forskjellen mellom en airtrack og en vanlig gymnastikkmatte er at airtracks er oppblåsbare og gir støtabsorbering og sprett under treningen. Vanlige gymnastikkmatter er vanligvis laget av skum og gir ikke samme sprett og støtabsorbering som airtracks. En airtrack kan også være lettere å transportere og oppbevare, noe som gjør dem ideelle for trening hjemme eller på farten.

Kan jeg bruke min airtrack utendørs?

Ja, airtracks kan brukes både innendørs og utendørs. Sørg bare for å bruke den på en jevn overflate fri for skarpe gjenstander eller steiner som kan skade matten. Når du er ferdig med treningen, sørg for å rengjøre airtracken og lagre den på et tørt og kjølig sted for å forlenge dens levetid.