Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 48 produkter
12

  • Hvilken treningsmaskin passer meg som senior?

    De fleste treningsmaskinene som finnes passer også seniorer, men er du usikker så bør du høre med legen din først. Dårligere balanse eller problemer med knær og ledd er ganske vanlig når man blir eldre og da finnes det noen treningsmaskiner som kan passe bra. Mosjonssykkel tilbyr skånsom trening. Det finnes dessuten lignende mosjonssykler som gir ryggstøtte, og er lettere å gå av og på. En crosstrainer aktiverer hele kroppen under skånsomme forhold.
  • Hvilken treningsmaskin er best til kondisjonstrening?

    Når du vil fokusere på kondisjonen din og utholdenhet, så finnes det mange forskjellige treningsmaskiner å velge mellom. Det kan være verdt å prøve noen ulike, for å få en oppfatning om hvilken maskin du foretrekker. Tredemølle, mosjonssykkel, romaskin, trappemaskin og crosstrainer er maskiner som passer godt til kondisjonstrening. Crosstrainer og romaskin aktiverer hele kroppen i større grad og lar både muskler og kondisjon trenes.
  • Har Trademax billige treningsmaskiner?

    Det kommer an på hva man anser som billig, heldigvis har vi et stort utvalg av treningsmaskiner i forskjellige prisklasser. Er du nybegynner så vil du kanskje ikke legge en hel formue på en treningsmaskin før du vet at det er en maskin som passer deg. Da kan du kjøpe en tredemølle, en crosstrainer eller en annen treningsmaskin veldig billig. Trappemaskin er en effektiv treningsmaskin, som finnes å kjøpe i prisklassen rundt 1000 kroner og oppover.