Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 4 av 4 produkter

Barn har lekt med sand i mange generasjoner, og det har alltid vært like verdsatt. Med egen sandkasse i hagen gir du barna muligheten til mange kreative øyeblikk alene, i selskap med en voksen eller sammen med andre barn.

En sandkasse er det perfekte stedet for lek

  • Hvor kan jeg ha en sandkasse?

    En sandkasse tar ikke mye plass i hagen din og derfor er det mange steder du kan ha den. Det kan være greit å plassere den slik at du kan se den fra huset. Da kan barnet ditt være ute og leke en stund alene og du har fortsatt et øye med hva som skjer. Å sette sammen en sandkasse krever ikke mye arbeid, men det gir mulighet for mye moro lek.
  • Hvordan holder jeg en sandkasse ren?

    Når du har installert sandkassen, vil du at den skal holde seg fri for løv, regn og smuss. Løsningen er å dekke til sandkassen når den ikke er i bruk. Er det katter i området liker de også sand, så du kan kjøpe en søppelkasse med lokk. Det er flere forskjellige måter å feste og bruke et lokk til sandkassen på.
  • Hvilken størrelse på sandkassen bør jeg kjøpe?

    De fleste sandkasser måler rundt 120x120 cm, men det finnes forskjellige størrelser, materialer og modeller. Når du kjøper en sandkasse kan du velge å kjøpe sand samtidig eller kjøpe den separat. Det viktigste er at du finner et godt sted for sandkassen din i hagen hvor du og barnet ditt kan ha det gøy sammen.