Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 15 av 15 produkter
Med en lekestue fra Trademax får barna dine sitt helt egne kryp inn å bestemme over. Lekestuen er et sted for fantasi og lek som gir opphav til mye glede og latter. Her på Trademax.no kan du velge blant lekestuer av plast og tre, og vårt sortiment tilbyr også ulike størrelser, for at dere skal finne den modellen som passer dere best.

Et koselig lekehus blir barnas paradis

 • Hvor kan jeg plassere lekestuen?

  Trademax lekestuer kan plasseres like bra inne som utendørs, og dermed velger dere i familien selv hvor den skal stå. Våre lekestuer er av høy standard og er bygget for å tåle effekten av vær og vind når de plasseres utendørs.
 • Hvilken størrelse skal man velge?

  Hvilken størrelse man skal velge på bassenget kommer helt an på hvor mange man vil ha plass til, og hvor mange svømmetak man vil ta når man har bassenget for seg selv. En dybde på 132 cm passer bra om man er en blanding av voksne og litt større barn.
 • Er det ikke dyrt med en lekestue?

  Vi på Trademax tilbyr familien din en billig lekestue av høy kvalitet, ettersom forretningsmodellen vår er basert på færre mellommenn, som ellers øker prisene for deg som kunde. Hos Trademax får du en prisgunstig lekestue som holder til lek og eventyr en lang tid fremover.
 • Går det an å kjøpe lekestue på nettet?

  Ikke noe problem. Når du har kikket igjennom vårt sortiment bestiller du enkelt og behagelig lekestuen din online her på Trademax.no.