Lekehus

164 stk produkter
1725590(2).jpg
Med en lekestue fra Trademax får barna dine sitt helt egne kryp inn å bestemme over. Lekestuen er et sted for fantasi og lek som gir opphav til mye glede og latter. Her på Trademax.no kan du velge blant lekestuer av plast og tre, og vårt sortiment tilbyr også ulike størrelser, for at dere skal finne den modellen som passer dere best.

Et koselig lekehus blir barnas paradis

Hvor kan jeg plassere lekestuen?

Trademax lekestuer kan plasseres like bra inne som utendørs, og dermed velger dere i familien selv hvor den skal stå. Våre lekestuer er av høy standard og er bygget for å tåle effekten av vær og vind når de plasseres utendørs.

Hvilken størrelse skal man velge?

Velg en lekestue ut i fra hvor den skal plasseres, og hvor mange barn som skal leke i den. Et tips er å markere den overflaten der lekestuen skal stå før du velger, og sammenligne ulike dimensjoner for å få et bilde av hvor stor plass lekestuen kommer til å ta. En stor lekestue passer familier med flere barn, mens en mindre størrelse kan enklere plasseres inne.

Er det ikke dyrt med en lekestue?

Vi på Trademax tilbyr familien din en billig lekestue av høy kvalitet, ettersom forretningsmodellen vår er basert på færre mellommenn, som ellers øker prisene for deg som kunde. Hos Trademax får du en prisgunstig lekestue som holder til lek og eventyr en lang tid fremover.

Går det an å kjøpe lekestue på nettet?

Ikke noe problem. Når du har kikket igjennom vårt sortiment bestiller du enkelt og behagelig lekestuen din online her på Trademax.no.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende