Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 8 av 8 produkter

I gamle dager da barn lekte med pil og bue, var det ofte indianere som snek seg rundt og jaktet på kaniner eller hjort. I dag er det sannsynligvis Katniss i Hunger Games du vil spille. Tidene endrer seg, men det å leke med pil og bue består. I vårt sortiment her på Trademax finner du flere morsomme sett med piler, buer og dartskiver for barn.

Tid for hagelek med bue, piltavle og piler

  • Er det farlig å skyte med bue?

    Alle pil- og buesett vi har her på Trademax er helt ufarlige. Det er en bue med barn i tankene. De er ikke spisse piler, men de har en sugeplugg eller tilsvarende ytterst som de festes med på overflater. Pilene når heller ikke slike hastigheter at noen vil bli skadet av å bli truffet av dem. Likevel må den nødvendige forsiktighet iakttas.
  • Kan en bue brukes til jakt?

    Nei. Våre piler og buer kan ikke brukes til noen form for jakt. Pilene kan ikke skade noen. Muligens hvis de blir skutt mot hodet til en skallet herre, kan stoltheten hans bli såret. Men det må mannen forholde seg til hvis han skal være i nærheten av lekende barn.
  • Trenger man både piler, en bue- og pilbrett?

    For at det skal være skikkelig gøy for barna bør du investere i et komplett sett med brett. Platene er laget spesielt for at disse pilene skal feste seg godt. Hvis du fortsatt investerer i bare piler og bue, fungerer det best om du skyter på glatte flater. Dartens design med sugekopper fungerer kun mot glatte overflater, så det vil ikke være morsomt å skyte på overflater der pilene ikke fester seg.