Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 9 av 9 produkter

Fisk og krypdyr finnes i mange norske hjem og gir både selskap og avslapning. Å sitte og se på fisk i et akvarium kan være direkte meditativt. Det er ikke rart det er så populært. Her på Trademax tilbyr vi flere tilbehør til vennene dine bak glass.

Har du fisk og krypdyr, har vi tilbehøret

  • Hva er forskjellen mellom en gullfisk og en slørhale?

    Slørhalen er en form for gullfisk. Den ble avlet fra gullfisken og teller i dag som sin egen art. En renraset veiltail bør ha halefinner som er like lange som resten av kroppens lengde. Den skal også ha forlengede bekkenfinner og en ryggfinne som dekker tre fjerdedeler av kroppens lengde.
  • Hvilken størrelse på pumpen bør jeg ha til akvariet mitt?

    Hvor kraftig pumpe du trenger avhenger dels av hva slags fisk du skal ha, men også av hvor stort akvariet er. En målestokk er at pumpen skal kunne pumpe rundt akvariets totale vannmengde to til tre ganger i timen.
  • Hvordan drikker øgler vann?

    Mange arter av øgler har svært tørre områder som sitt naturlige miljø, noe som gjør dem spesialister på å bruke vann i omgivelsene. Du bør selvfølgelig sette vann i en bolle eller lignende til dem slik at vann alltid er i nærheten. Den beste måten å gi vann til flere øglearter er faktisk å spraye dem med en sprayflaske. Når du gjør dette kan du også benytte anledningen til å spraye omgivelsene deres. Øglen vil da slikke både seg selv og omgivelsene for å få vannet, akkurat som den ville ha gjort i naturen.