Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 529 produkter
1
...
23

På Trademax forstår vi viktigheten av å ta vare på våre firbeinte venner, og derfor har vi valgt ut et stort og nøye utvalgt sortiment av alt du og din hund kan trenge. Vi har alle typer hundeprodukter, hundetilbehør, hundesenger, hundegårder og hundemøbler for å kunne gi din hund det beste her i livet. Uansett om din hund er en valp eller en gammel veteran, stor eller liten, har vi noe for din øyensten.

Hva trenger jeg når jeg skaffer meg hund?

Når du skaffer deg hund, må du tenke på flere ting for å sikre er et trygt og trivelig miljø for din nye firbeinte venn. I tillegg til mat, vann og en plass å sove, trenger du også hundeprodukter og tilbehør som hjelper til med å trene, vedlikeholde og ta vare på din hund. Her er noen eksempler på hva du kan trenge: - Hundebånd, kobbel og halsbånd for turer - Matskåler og vannskåler - Hundeseng eller hundekurv for å gi din hund en komfortabel plass å sove - Hundegodteri og tyggebein for belønning og tannhygiene - Børster og kammer for å ta vare på pelsen - Sørg for å skaffe produkter som passer din hunds størrelse, rase og behov.

Hvilken størrelse på hundeseng bør jeg velge?

Det er best å velge en hundeseng som passer din hunds størrelse. Tenk på å gi litt ekstra plass til din hund slik at den kan strekke seg ut og ligge komfortabelt. Det er også alltid gøy å kunne velge en hundeseng som passer inn med din innredning.

Hvilke typer hundetilbehør finnes det på Trademax?

Det finnes mange forskjellige typer hundetilbehør, inkludert hundebånd, kobbel, sele, halsbånd, matskåler, leker og mye mer. Velg tilbehør som passer dine og din hunds behov og personlighet.