Fugl

160 stk produkter
1307701(1).jpg

Fugler av alle former er hyggelige kjæledyr. Det kan være snakkende parakitter, små kvitrende kanarifugler eller noen silkehøner ute i hagen. Uansett hva slags fugl som får hjertet ditt til å blafre, har vi billig tilbehør her på Trademax.

Hvis det er på tide å få en fugl, har vi tilbehøret

Hvordan lærer jeg fuglen min å snakke?

Hvis fuglen din er en parakitt, er den enkleste måten å lære den å snakke på å sitte med en annen parakitt som allerede kan snakke. Så begynner den nye å imitere. Hvis du i stedet vil lære det fra bunnen av, handler det om tålmodighet. Du må sørge for at fuglen din har det bra og føler seg trygg. I løpet av timene bør du dekke tre sider av buret slik at det bare ser deg. Velg deretter en enkel og kort setning med mange konsonanter.

Kan jeg ha fugler i hagen min?

Det finnes ikke noe ensartet svar på det spørsmålet da det både handler om hva slags fugl og hvor du bor. Å ha et bur med kanarifugler i hagen vil sannsynligvis ikke forstyrre noen naboer uansett hvor du bor. Men hvis du har en gruppe høner med en hane som galer, bor du i et rekkehus, får du problemer. Generelt bør du ikke bo i et tett befolket område med kyllinger.

Hvilken fugl skal jeg velge?

Hvis du mest ønsker selskap, er et par kanarifugler et godt alternativ. Ønsker du et nyttedyr, og bor litt unna, kan et par kyllinger være fint. Høner legger egg selv uten hane, så du kan få gode frokostegg uten at noen blir gale til frokost.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)