Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 2 av 2 produkter

En voliere er et stort fuglebur, og det er et ly og hjem for fuglen din. Et fuglebur kan være i alle størrelser, men innendørs må du begrense deg. Velg heller en stor enn en liten, for selv en undulat har et stort behov for å fly.

La fuglen din trives og bo i en voliere

  • Trenger to fugler et større bur?

    Ja, hvis du for eksempel har to fugler i samme bur, trenger de større plass enn en enkelt fugl. Når det gjelder undulater er de selskapsdyr, så du må gjerne ha mer enn to undulat i buret. Det er det svenske jordbruksverket som setter reglene for hvor stort et fuglebur skal være, og et vanlig fuglebur skal være minst 0,31 kvadratmeter, det vil si ha målene 70x45x60 cm.
  • Hvilket materiale er et fuglebur laget av?

    Det finnes volierer i både tre og metall, men en tremodell krever mer arbeid for å holde seg pent lenger. Et metallbur er det vanligste, og de kommer i flere modeller. Du kan se merdene her på nettsiden vår. Et stort fuglebur koster mer enn et mindre, men det er best for en fugl å ha god plass. Utendørs voliere er også vanlig, og de har virkelig sjenerøse dimensjoner.
  • Hva skal jeg dekorere fugleburet mitt med?

    Det er gøy å kjøpe tilbehør til et fuglebur. Det kan være speil, husker, abbor og andre ting, og selvfølgelig trenger fuglen skikkelige beholdere for mat og vann. I tillegg må du kjøpe mineralsteiner. Undulater liker også å få byttet lekene sine noen ganger, slik at de holder seg våkne.